Зет ми това лято беше два месеца на гости на сестра си в щатите та стана въпрос че докато бил там излезли някакви изследвания и със закон забранили маргарина . Тая гадост никога не съм я слагал в устата си ама тук вървят всякакви реклами колко е полезен . Ако може някой от хората които живеят зад голямата локва да споделят дали това е вярно и какви са тези изследвания .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Маргарин
Свий
X
-
От: Маргарин
То не е само за маргарина!Ами лекарствата за намаляне на холестерола-така наречените статини дето причиняват диабет и рак и инфаркт.Ваксинката против рак на шийката на матката.подсладителите и много други.Само че тук разни гарвани продължават да рекламират.Докато дойде информацията от Голямата вода ние тука си ядем ли ядем.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеЗет ми това лято беше два месеца на гости на сестра си в щатите та стана въпрос че докато бил там излезли някакви изследвания и със закон забранили маргарина . Тая гадост никога не съм я слагал в устата си ама тук вървят всякакви реклами колко е полезен . Ако може някой от хората които живеят зад голямата локва да споделят дали това е вярно и какви са тези изследвания .За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Ако маргарина беше единственото говно което ядем.........
Е за това ме дразнят тия със забраната на тютюнопушенето. Там имаш избор: да пушиш или да не пушиш.
Яденето няма алтернатива. а на магазина продават само ГМОта и Ета.
Има изследване за химията давана на пилетата приживе и посмъртно или : Защо 90% от съвременните момичета имат задници като на 6ти полк тупана?
Има приключило дело за МакДоналдс...... информационно затъмнено естествено.
Има филми как се прави кашкавал за 2 дена.
Мога да ви пусна каталог на фирма продаваща хранителни добавки.
Гарантирам моменално отслабване след прегледа.
Що не вземат да забранят намесата в храните? Дето ги ядът всички. Не само пушачите.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение...Защо 90% от съвременните момичета имат задници като на 6ти полк тупана?
1. Защо САМО на 90% от съвременните момичета (и на по-малък даже процент от зрелите жени) задниците са такива?
2. Маргарин тъдява се яде от има-няма 60 години. И други промишлени храни също. За толкоз време някои хора са се родили, живяли по 7-8 години повече от родителите си, и са умрели, дочакали внуци, че някои и правнуци.
Че маргаринът не е връх на качествените храни, не е. Даже си е доста калпазанска манджа, като за бедни и мързеливи хора. Ама да го упрекваш за всички беди на съвремието - няма основание. Със сигурност не е реално по-вреден от топената в домашни условия свинска мас. А както знаем за предишният ни премиер, ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
Със сигурност не е реално по-вреден от топената в домашни условия свинска мас.
Все си мислех, че масчицата като не преминава през някакви особени преработки не е толкова страшна!
Пък и "отпадъчните и продукти" с шарена солчица все ми се струваха за предпочитане пред маргарина.
Коментар
-
Доколкото ми се мерна някъде по медийте,не става въпрос за маргарина,а за всички продукти,които съдържат т.нар транс мазнини. Включително и маргарина разбира се. Незнам дали за всички щати или само определени,но са забранили голям асортимент от продукти. За Макдоналдс,който също е бъкан от транс мазнини, не съм чул да го споменават. Карат ги да променят маслата,които при обработка се хидрогенират. Това е пътя...очакваме и тук,след около 45г.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнениеТова е пътя...очакваме и тук,след около 45г.
Маргаринчето явно не е за горещо препоръчване!
Ама ако някой знае по-детайлно що? Май ще е от здравословна полза всинци ни!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнениеДоколкото ми се мерна някъде по медийте,не става въпрос за маргарина,а за всички продукти,които съдържат т.нар транс мазнини.
Преди да се открият рисковете за здравето, транс-мазнините бяха рекламирани като принос към здравословното хранене - поради факта че транс-молекулите не подлежат на усвояване и съответно мазната храна с транс-мазнини е по-ниско калорична. Немалко народ в по-цивилизования свят почна да плюска маргарин именно заради това и част от тях реално загубиха по някой излишен килограм.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
Немалко народ в по-цивилизования свят почна да плюска маргарин именно заради това и част от тях реално загубиха по някой излишен килограм.
Но така и не намирам нова информация в нета до какви количества, при какви комбинации с други храни и при какви двигателни режими се достигат границите на "полезно-вредно".
И какво бихме казали за някой "заместители"?
Маргарин VS свинска мас? /не че е полезничко което и да изберем ама.../
Коментар
-
Преди време, баба ми, имаше проблеми с Холестерола, баща ми я взе на болница и от там казаха да намали маргарина, иначе ще стане по зле и от когато го спря всичко е наред, та явно има нещо гнило в тоя маргаринЗа Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеИмам приятел който изкупува отрабоена мазнина от заведенията във Варна. Без значение каква и в какво състояние. Заминава за Холандия и там правят от нея маргарин.
Как пък точно в постите отворихте пак блажна тема
Коментар
-
Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнениеНо така и не намирам нова информация в нета до какви количества, при какви комбинации с други храни и при какви двигателни режими се достигат границите на "полезно-вредно".
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеКак пък точно в постите отворихте пак блажна тема
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар