Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маргарин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маргарин

Зет ми това лято беше два месеца на гости на сестра си в щатите та стана въпрос че докато бил там излезли някакви изследвания и със закон забранили маргарина . Тая гадост никога не съм я слагал в устата си ама тук вървят всякакви реклами колко е полезен . Ако може някой от хората които живеят зад голямата локва да споделят дали това е вярно и какви са тези изследвания .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

От: Маргарин

То не е само за маргарина!Ами лекарствата за намаляне на холестерола-така наречените статини дето причиняват диабет и рак и инфаркт.Ваксинката против рак на шийката на матката.подсладителите и много други.Само че тук разни гарвани продължават да рекламират.Докато дойде информацията от Голямата вода ние тука си ядем ли ядем.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Зет ми това лято беше два месеца на гости на сестра си в щатите та стана въпрос че докато бил там излезли някакви изследвания и със закон забранили маргарина . Тая гадост никога не съм я слагал в устата си ама тук вървят всякакви реклами колко е полезен . Ако може някой от хората които живеят зад голямата локва да споделят дали това е вярно и какви са тези изследвания .
      Имам приятел който изкупува отрабоена мазнина от заведенията във Варна. Без значение каква и в какво състояние. Заминава за Холандия и там правят от нея маргарин.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ако маргарина беше единственото говно което ядем.........

Е за това ме дразнят тия със забраната на тютюнопушенето. Там имаш избор: да пушиш или да не пушиш.

Яденето няма алтернатива. а на магазина продават само ГМОта и Ета.
        Има изследване за химията давана на пилетата приживе и посмъртно или : Защо 90% от съвременните момичета имат задници като на 6ти полк тупана?
        Има приключило дело за МакДоналдс...... информационно затъмнено естествено.
        Има филми как се прави кашкавал за 2 дена.
        Мога да ви пусна каталог на фирма продаваща хранителни добавки.
        Гарантирам моменално отслабване след прегледа.

Що не вземат да забранят намесата в храните? Дето ги ядът всички. Не само пушачите.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Аз знам за маргарина че не се разгражда в организма с годинии,и за това е вреден, налепва се по кръвоносните съдове,и от там по лесмо може да се получи инфарт,високо кръвно,тромбофлебит и др.
          SUZUKI VITARA V6
          HONDA CBR 919RR
          MERCEDES ML
          MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            ...Защо 90% от съвременните момичета имат задници като на 6ти полк тупана?
            Аз мога да ти обясня. Джокери:
            1. Защо САМО на 90% от съвременните момичета (и на по-малък даже процент от зрелите жени) задниците са такива?
            2. Маргарин тъдява се яде от има-няма 60 години. И други промишлени храни също. За толкоз време някои хора са се родили, живяли по 7-8 години повече от родителите си, и са умрели, дочакали внуци, че някои и правнуци.

Че маргаринът не е връх на качествените храни, не е. Даже си е доста калпазанска манджа, като за бедни и мързеливи хора. Ама да го упрекваш за всички беди на съвремието - няма основание. Със сигурност не е реално по-вреден от топената в домашни условия свинска мас. А както знаем за предишният ни премиер, ...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Със сигурност не е реално по-вреден от топената в домашни условия свинска мас.
              Интересно!
              Все си мислех, че масчицата като не преминава през някакви особени преработки не е толкова страшна!
              Пък и "отпадъчните и продукти" с шарена солчица все ми се струваха за предпочитане пред маргарина.
              GPS системи https://www.easytracking.bg/
              Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Доколкото ми се мерна някъде по медийте,не става въпрос за маргарина,а за всички продукти,които съдържат т.нар транс мазнини. Включително и маргарина разбира се. Незнам дали за всички щати или само определени,но са забранили голям асортимент от продукти. За Макдоналдс,който също е бъкан от транс мазнини, не съм чул да го споменават. Карат ги да променят маслата,които при обработка се хидрогенират. Това е пътя...очакваме и тук,след около 45г.

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                  Това е пътя...очакваме и тук,след около 45г.
                  Миииииии..... то докато си чакаме какво да папкаме?
                  Маргаринчето явно не е за горещо препоръчване!
                  Ама ако някой знае по-детайлно що? Май ще е от здравословна полза всинци ни!

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                    Доколкото ми се мерна някъде по медийте,не става въпрос за маргарина,а за всички продукти,които съдържат т.нар транс мазнини.
                    Цялата транс-интрига започва от маргарина, и по-специално маргарините, които са частично хидрогенирани. Друг източник на транс-мазнини в храните няма. Напълно хидрогенираните мазнини нямат проблема, мазнините пропуснали хидрогенирането - също.

Преди да се открият рисковете за здравето, транс-мазнините бяха рекламирани като принос към здравословното хранене - поради факта че транс-молекулите не подлежат на усвояване и съответно мазната храна с транс-мазнини е по-ниско калорична. Немалко народ в по-цивилизования свят почна да плюска маргарин именно заради това и част от тях реално загубиха по някой излишен килограм.

Коментар

Така де,за едно и също нещо говорим.Това,което исках да каза,че в много продукти,не се влага директно маргарин,а др, мазнини,които преминали през топлинна обработка,също се преврщат в транс мазнини. Така,че забраняват ползването на такъв вид мазнини в храните.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Немалко народ в по-цивилизования свят почна да плюска маргарин именно заради това и част от тях реално загубиха по някой излишен килограм.
                        Това, докато се установи, че не всички си излизат. После май става ясно, че част от тях полепвали тук там и запушвали тръбопроводите.
                        Но така и не намирам нова информация в нета до какви количества, при какви комбинации с други храни и при какви двигателни режими се достигат границите на "полезно-вредно".
                        И какво бихме казали за някой "заместители"?
                        Маргарин VS свинска мас? /не че е полезничко което и да изберем ама.../

Коментар

Преди време, баба ми, имаше проблеми с Холестерола, баща ми я взе на болница и от там казаха да намали маргарина, иначе ще стане по зле и от когато го спря всичко е наред, та явно има нещо гнило в тоя маргарин
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            Имам приятел който изкупува отрабоена мазнина от заведенията във Варна. Без значение каква и в какво състояние. Заминава за Холандия и там правят от нея маргарин.
                            Май не ходи толкова далече. Тук някъде става чудното преобразяване вече.
                            Как пък точно в постите отворихте пак блажна тема

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
                              Но така и не намирам нова информация в нета до какви количества, при какви комбинации с други храни и при какви двигателни режими се достигат границите на "полезно-вредно".
                              Тук няма съмнение. Транс-мазнините са си вредни във всякакви количества. Но пък гладът е още по-вреден.

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              Как пък точно в постите отворихте пак блажна тема
                              Че маргаринът "блажен" ли е?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X