Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агнешка плешка или бут?!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Агнешка плешка или бут?!

    Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
    Май съм закъснял с отговора, но все пак - взимаш по дълъг и остър нож.В месестата част на плешката или бута покрай кокала се прави джоба, като в края се прави разрез около 5см през който се бърка внимателно с ножа като разреза навътре се разширява за да стане джоба по голям и да събере сместа. Като се разширява джоба се внимава да не се пробие месестата част навън, за да не започне да излиза от там после сместа.Като се вкара сместа в джоба се залива с вода и тогава се зашива. В горния пост съм пропуснал, че в сместа се слага сол и млян черен пипер на вкус + малко магданоз, месото се осолява преди да се натърка с маслото.Заливката /водата/ около месото също се осолява, за да се овкусява всичко еднакво, като се сложат по късно картофите.
    Христос Воскресе!
    Няма нищо Вече е във фурната. Мисля, че с джоба се справих горе-долу добре, само че при зашиването не се е получило, защото се е отворил. За другия път ще знам Дано стане вкусно...

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X