Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нашенско натурално месо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нашенско натурално месо

През последните години не мога да намеря на пазара истинско вкусно и ароматно нашенско свинско месо - нито сурово, нито луканки. Даже пържолите на скарата нямат вкус и аромат. С рибата и дивеча се справям някакси, но с месото от пазара съм зле. Не отдавна купих суров суджук, метнах го на скарата, но замириса на карантия...

През последните две години обикалях из страната (около 60 000 км). Видях много стада полу-диви свине в Странджа, Камчийска и Еминска Стара планина и няколко натурални частни ферми.
    Знае ли някой от къде мога да си купувам истинско нашенско месо?
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

От: Нашенско натурално месо

Ми да се наема с доставките, за начало пресен суджук, телешки и биволски - 11 и 12 лв. съответно. Кифтета със свинско тоже, 60 ст./бр. За свински врат ще питам.
    Аз не съм навъртял много километри, ама колко суджук и кифтета изядох, от как ги открих !?
    Последно редактирано от maystor; 18-10-12, 20:57.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Майсторе, без коментар......вярно са казали хората че глада е по силен от тока...
      „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
        ...Видях много стада полу-диви свине в Странджа, Камчийска и Еминска Стара планина и ...
        Ха, има ли такова нещо! Това не е ли забранено откак сме европци? Поне по сливенско съм сигурен, че вече няма (и много гонят).
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Има, има, поне по района на крайморска Стара планина, вечер си ходят по банкета на пътя Бургас-Варна, много са готини малките, едни такива , на райета. как да им устоиш !? На майките им де.
          ПП. Те нали не могат да четат , че им е забранено.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

И по Странджа явно са неграмотни майките е татковците на тези раираните , това от краят на лятото
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

От както отвориха един магазин под нас спрях да купувам месо от други места. Магазина се захранва от собствена ферма и кланница, така и не запомних района но беше някъде около София 40-50 км. Месото наистина е много вкусно и се усеща разликата от другите места. Особено вратните пържоли. За да не правя реклама ако някой се интересува къде е магазина да драсне лично да му кажа.
              Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
              A POS
              0885600200
              За момента пасажер

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Ми да се наема с доставките, за начало пресен суджук, телешки и биволски - 11 и 12 лв. съответно?
                Стига бе, тук конския го вдигат сега на 9-10 лв/кг!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Ха, има ли такова нещо! Това не е ли забранено откак сме европци? Поне по сливенско съм сигурен, че вече няма (и много гонят).
                  Има ,колега и то баш у сливенско , село Мокрен до полигона ,човека се казва Стефан и има око 300 бр. .лошото е че не продава месо а направо цели прасета
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Що така не се поддържа тема от такава важност за ползу роду?

Засега местата където се инвестира в месца от мен са магазините на Джиев и най-вече продуктите на Лиани -в центъра на Горубляне и другият магазин- в Дружба-2. Вторият мисля, че е много удобен,предвид направлението -Панчарево,Кокаляне и прочие за разходки.В него на особено уважение са кюфтетата.Ако някой го интересува,мога да споделя лесен начин за приготвянето им,разбран директно от продавачите.

П.п. Поради липсата на линкове и всякаква свързаност /освен влагане на финанси/,мисля че горното не е реклама.
                    П.п.1. Благодарности на Duvi!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                      Има ,колега и то баш у сливенско , село Мокрен до полигона ,човека се казва Стефан и има око 300 бр. .лошото е че не продава месо а направо цели прасета
                      А бившия му зет е от северна страна на Балкана и той има толкова и се казва Божил.
                      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                        ...лошото е че не продава месо а направо цели прасета
                        А, за мен лично това не е никакво лошо, даже напротив. Купувам си по Коледа прасета от карловския пазар и си ги колим вкъщи с компания и прочие салтанати - все едно, че съм си ги гледал.
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          все едно, че съм си ги гледал.
                          Тц, няма я емоционалната връзка .

Коментар

Понеделник вторник ше резнем главата на едно женско теле но не знам какво ше останеИма много желаещи
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                              Тц, няма я емоционалната връзка .
                              Дам напълно съм съгласен с емоционалната връзка вземаш го ето така Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000470.jpg
Прегледи:1
Размер:102.9 КБ
ID:5419622и накрая ... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000394.jpg
Прегледи:1
Размер:192.1 КБ
ID:5419623

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X