Ето още една лесна и вкусна рецепта:
Взимате готов блат за торта и го изрязвате във формата на сърце. За едно шоколадово сърце са ви необходими две изрязани сърца от блат!
Сиропирате блатовете с Carolans
Правите крем от 200гр. разбита сметана и 80гр. разтопен черен шоколад, подслаждате на вкус. И добавяте в крема 30гр. от същия ликьор.
Крема се слага между двете отрязани от блат сърца. И глазирате с разтопен черен шоколад с малко масло.
Украсата е по ваш избор, аз избрах сладкарска златна боя, и още едно сърце с оцветена бяла глазура!
Взимате готов блат за торта и го изрязвате във формата на сърце. За едно шоколадово сърце са ви необходими две изрязани сърца от блат!
Сиропирате блатовете с Carolans
Правите крем от 200гр. разбита сметана и 80гр. разтопен черен шоколад, подслаждате на вкус. И добавяте в крема 30гр. от същия ликьор.
Крема се слага между двете отрязани от блат сърца. И глазирате с разтопен черен шоколад с малко масло.
Украсата е по ваш избор, аз избрах сладкарска златна боя, и още едно сърце с оцветена бяла глазура!
Коментар