Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Унгарски салам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Унгарски салам

На сестра ми често и се налага да пътува до Унгария и от там ми носи този салам . Лошото е че пътува със самолет и повече от 4 - 5 бройки не може да пренесе . Салама като го срежеш визуално малко прилича на нашия луканков Амбарица но на вкус просто нямаме такъв добре овкусен и хубаво исушен . В случая единя е леко лют. Та някъде в София случайно да има магазин или нещо подобно където се продават унгарски стоки и хранителни продукти ? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0862.jpg
Прегледи:1
Размер:197.6 КБ
ID:5951704
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

От: Унгарски салам

За да направиш салам требе месо не дупетаТия май го имат
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

В рекламата на Lidl до 31.12. има промоция на унгарски луканков салам. Не е същата марка, която си показал и не съм го пробвал, но ако искаш го виж що за стока е. Осем лева за 500 гр.
      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
        В рекламата на Lidl до 31.12. има промоция на унгарски луканков салам. Не е същата марка, която си показал и не съм го пробвал, но ако искаш го виж що за стока е. Осем лева за 500 гр.
        Aз съм го опитвал. Не съм впечатлен.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          ...Салама като го срежеш визуално малко прилича на нашия луканков Амбарица но на вкус просто нямаме такъв добре овкусен и хубаво исушен. В случая единя е леко лют. Та някъде в София случайно да има магазин или нещо подобно където се продават унгарски стоки и хранителни продукти?
          За София не знам, но миналата седмица в "Метро - Бургас" имаше точно тази марка салами и то няколко вида. Предполагам, че и в софийските магазини на веригата трябва да има.
          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Намерих го в Лидл и си напазарувах . Салами на тази марка има много разновидности и аз не харесвам всичките . Най ми е по вкуса обикновенния класически и леко лютия с червен пипер .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X