На сестра ми често и се налага да пътува до Унгария и от там ми носи този салам . Лошото е че пътува със самолет и повече от 4 - 5 бройки не може да пренесе . Салама като го срежеш визуално малко прилича на нашия луканков Амбарица но на вкус просто нямаме такъв добре овкусен и хубаво исушен . В случая единя е леко лют. Та някъде в София случайно да има магазин или нещо подобно където се продават унгарски стоки и хранителни продукти ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Унгарски салам
Свий
X
-
От: Унгарски салам
Aз съм го опитвал. Не съм впечатлен.Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнениеВ рекламата на Lidl до 31.12. има промоция на унгарски луканков салам. Не е същата марка, която си показал и не съм го пробвал, но ако искаш го виж що за стока е. Осем лева за 500 гр.
Коментар
-
За София не знам, но миналата седмица в "Метро - Бургас" имаше точно тази марка салами и то няколко вида. Предполагам, че и в софийските магазини на веригата трябва да има.Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение...Салама като го срежеш визуално малко прилича на нашия луканков Амбарица но на вкус просто нямаме такъв добре овкусен и хубаво исушен. В случая единя е леко лют. Та някъде в София случайно да има магазин или нещо подобно където се продават унгарски стоки и хранителни продукти?
"Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония
2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD
Коментар
-
Намерих го в Лидл и си напазарувах . Салами на тази марка има много разновидности и аз не харесвам всичките . Най ми е по вкуса обикновенния класически и леко лютия с червен пипер .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар