На сестра ми често и се налага да пътува до Унгария и от там ми носи този салам . Лошото е че пътува със самолет и повече от 4 - 5 бройки не може да пренесе . Салама като го срежеш визуално малко прилича на нашия луканков Амбарица но на вкус просто нямаме такъв добре овкусен и хубаво исушен . В случая единя е леко лют. Та някъде в София случайно да има магазин или нещо подобно където се продават унгарски стоки и хранителни продукти ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Унгарски салам
Свий
X
-
От: Унгарски салам
Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнениеВ рекламата на Lidl до 31.12. има промоция на унгарски луканков салам. Не е същата марка, която си показал и не съм го пробвал, но ако искаш го виж що за стока е. Осем лева за 500 гр.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение...Салама като го срежеш визуално малко прилича на нашия луканков Амбарица но на вкус просто нямаме такъв добре овкусен и хубаво исушен. В случая единя е леко лют. Та някъде в София случайно да има магазин или нещо подобно където се продават унгарски стоки и хранителни продукти?"Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония
2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD
Коментар
-
Намерих го в Лидл и си напазарувах . Салами на тази марка има много разновидности и аз не харесвам всичките . Най ми е по вкуса обикновенния класически и леко лютия с червен пипер .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар