Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пици

Търсейки рецепти за пици, констатирах, че няма такава тема в нашия форум и реших да пусна една като споделяме в нея начини на приготвяне на този така уважаван от мен италиански специалитет.

Миналия уикенд спретнах ме една от която цяла нощ се въртях в леглото. То бива вкусотия, ама то нашето извън пътя, демек офф роуд.

Едно тесто за пица в машината за хляб /900гр./, намазах тавата със зехтин, тестото разточих колкото е тавата, че и малко повече. В края завивам тънки ленти кашкавал, лютеница/домашна/, шунка, бут и хамбургски салам. Ситно нарязана зелена чушка, кисела краставица, маслини без костилки. Доволно кашкавал и поръсих с риган и босилек.
    Прикачени файлове
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

От: Пици

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
    Търсейки рецепти за пици, констатирах, че няма такава тема в нашия форум и реших да пусна една като споделяме в нея начини на приготвяне на този така уважаван от мен италиански специалитет.

Миналия уикенд спретнах ме една от която цяла нощ се въртях в леглото. То бива вкусотия, ама то нашето извън пътя, демек офф роуд.

Едно тесто за пица в машината за хляб /900гр./, намазах тавата със зехтин, тестото разточих колкото е тавата, че и малко повече. В края завивам тънки ленти кашкавал, лютеница/домашна/, шунка, бут и хамбургски салам. Ситно нарязана зелена чушка, кисела краставица, маслини без костилки. Доволно кашкавал и поръсих с риган и босилек.
    Сподели моля рецептата за тестото за пица?
    мерси
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Риганът и босилека/аз и чесън на прах/ ги разбъркай с лютеницата и така мажи блата, тестото се овкусява, а подправките не прегарят при изпичането.
      Другото кой както знае, пицата носи на вариации, то и това е една от тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнение
        Сподели моля рецептата за тестото за пица?
        мерси
        http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=114024
        Пост №4 и отвори файла. В него търси тесто за пици.
        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=114024
          Пост №4 и отвори файла. В него търси тесто за пици.
          Благодарско
          Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Рецептата още днес ще се пробва
            LZ1ZAH

Коментар

Колеги, а каква е тайната на "бърза пица на грил" ? Ако се сещате едно време имаше такива, но изчезнаха последните години, поне в Бургас.Слагаха се в едни тарелки и се пускаха в един тунел от нагреватели с моторизирано придвижване.Тяхното тесто беше някакво много леко и направо се топяха в устата
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X