Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Орехови листа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Орехови листа

Сега е времето да наберете стотина орехови листа, защото по това време са най-крехки и отдават повече аромат.

Мариновайте с каквото си искате, но накрая завийте всяка пържола с орехови листа. Получават се крехки, тръпчиви, вкусни.
    Листата лесно се запазват по десетина в полиетиленови пакети в камерата.

За истинските любители - малко стрити зелени орехи в татарбифтека.

Опитайте.
    Последно редактирано от maxxx; 31-05-11, 15:02. Причина: правопис

От: Орехови листа

Не съм пробвал,но ще пробвам щото имам голям орех на метри от мястото,дето имам и баят жар...
    Само не разбрах,когато се пече пържолата,ли се завива с листата,или се маринова месото с тях?
    Орехът е едно от любимите ми дървета!

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
      Не съм пробвал,но ще пробвам щото имам голям орех на метри от мястото,дето имам и баят жар...
      Само не разбрах,когато се пече пържолата,ли се завива с листата,или се маринова месото с тях?
      Орехът е едно от любимите ми дървета!
      ..................................................................................................................................

Другарю старшина, що го слагаме тоя дафинов лист у зелето. Гледам, никой не го яде...:-))

Коментар

Опитвано е - ефектът е поразителен - пържолите, увити в листата престояват така колкото може повече, после се отвиват и се пекат.

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
          Опитвано е - ефектът е поразителен - пържолите, увити в листата престояват така колкото може повече, после се отвиват и се пекат.
          Благодаря,Дани!
          На чичо Симеон няма да се сърдя.

Коментар

Що бе може и те да се хапнат-зайците пощуряват да ги ядат...пък и зависи от предварително изпитите капки.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Натрийте си зъбите със зелен орех. Не ви трябва Колгейт.
              От зелените черупки се получават органични бои ат кафяво до жълто.
              Ядките - в таратора. А черупките? Жалко за този природен кокс. С появата на нафтовите печки и парното отопление с мъка ги изхвърлям.
              В долината между Шипка и Казанлък хората на Ахед Доаан изсякоха стотици вековни орехи. Трупите за фурнир, а корените в Турция. От тях правели приклади за ловни пушки.
              Последно редактирано от maxxx; 18-06-11, 20:59.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X