Помощ колеги!
Петелът на село взел да тормози кокошките. Баща ми му клъцнал главата и ми го прати на мен. Сега се чудя как да го сготвя. По принцип пилетата ги пълня с ориз и гъби, отстрани слагам кисело зеле ... Обаче това е домашен петел. Месото ще е по-жилаво. Чудя се дали да го сваря предварително, или да го напъхам в глинения гювеч да стои цяла нощ на 100-тна градуса.
Дайте идеи за приготвянето на домашен петел.
Петелът на село взел да тормози кокошките. Баща ми му клъцнал главата и ми го прати на мен. Сега се чудя как да го сготвя. По принцип пилетата ги пълня с ориз и гъби, отстрани слагам кисело зеле ... Обаче това е домашен петел. Месото ще е по-жилаво. Чудя се дали да го сваря предварително, или да го напъхам в глинения гювеч да стои цяла нощ на 100-тна градуса.
Дайте идеи за приготвянето на домашен петел.
Коментар