Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се готви домашен петел?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се готви домашен петел?

Помощ колеги!

Петелът на село взел да тормози кокошките. Баща ми му клъцнал главата и ми го прати на мен. Сега се чудя как да го сготвя. По принцип пилетата ги пълня с ориз и гъби, отстрани слагам кисело зеле ... Обаче това е домашен петел. Месото ще е по-жилаво. Чудя се дали да го сваря предварително, или да го напъхам в глинения гювеч да стои цяла нощ на 100-тна градуса.

Дайте идеи за приготвянето на домашен петел.
    Nissan Terrano 2,7 TDI

От: Как се готви домашен петел?

Свари го първо (може и в зелев сок), а после може пак в гювеча - нататък гледам си се ориентирал
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Относно варенето, виж темата за боба.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Само Яхния ако питаш мен.
        Да ти е сладко.

Коментар

Освен да спукаш гювеча друго нема да стане.Само под налягане се вари този мускулест спортист.
          Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Прави го на петле-яхния иначе и кучето няма да може да го дъвчи, много жилаво месо,зависи от петлето де
            Ето ти една пробвана рецепта.
            Петела го слагаш да се вари, според зависи, но гледай да поумекне да може да се расфасова на парчета,слагаш подправки във водата да се поувкоси.
            В един тиган слагаш по едро нарязан 600гр. лук, 1бурканче домати,половин опаковка масло ,подправки според вкуса-чубрица,черен пипер.Слагаш расфасования петел в тигана и мяташ в печката за 1час.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X