Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уред за готвене на пара - рецепти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Уред за готвене на пара - рецепти

Вчера - Стефанов ден, тъй като и аз и жената бяхме именници и ни подариха уред за готвене на пара. Та молбата ми е които има такъв и е приготвял различни продукти да сподели мнения, напътствия и рецепти.
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

От: Уред за готвене на пара - рецепти

Хора не ме отчайвайте!
    Дайте нещо.

Коментар

Ееее аз ли, да те уча .......??

Слагаш мЯсото вътре ... затваряш и чакаш .... 2-3 часа.
      После сол, черен и червен пипер на вкус и ..... червено вино!
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

След като не дадохте рамо и след като в петък ме тръшна една жлъчна криза, извадих уреда и реших малко да мина на диета. Снощи за сефте пробвах филе от хек и в другото съдче моркови на шайби. От морковите не съм очарован, но рибата стана доста добре. 800гр. филе, предварително овкусено със сол и лимон стана за 30мин. невероятно.
        Ще пробвам и с други меса.

Коментар

То това е уред за манекенки, колега Но айде, понеже нали жлъчката, казваш, ей една малка идея (не е баш рецепта):

Хубаво е да имаш предвид първо да слагаш месото, а зеленчука по-нататък. Към уреда трябва да има книжка с указания кой продукт по колко време се готви, така че съобразяваш, първо едното, после другото. Иначе на зеленчука му отива вкуса ако се преготви. От месата с пилешко бяло месо става най-добре. От зеленчука, картофи и броколи. На морковите после им трябва да се полеят с нещо за вкус.

После добавяш "овкусяване" както му викат, според диетичните ти изисквания (там вече се усложняват нещата, освен ако не кажеш че по принцип всичко ядеш и няма ограничения). Докато се готвят продуктите може да завъртиш едно сосче за месото (нещо от бурканче, на прахче полуфабрикат, иначе жената да запрята ръкави), или "дресинг" тип салатен за зеленчука, или смес от подправки. Наръсваш с тия неща най-накрая като сложиш всичко в чинията.

Коментар

Колега, баща ми слага в различните тарелки моркови, картофи и грах и пАри до омекване. После прави всичко на кубчета, смесва го с кубчета предварително нарязани кисели краставички и шунка и го залива с домашно приготвена майонеза. Ама с твоята жлъчка......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X