Моля за табиетлийска рецепта за пълнен шаран .Тук има доста корифеи в областа , та ми се иска тази година да направя нещо по засукано .Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за рецепта на пълнен шаран
Свий
X
-
От: Моля за рецепта на пълнен шаран
Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнениеМоля за табиетлийска рецепта за пълнен шаран .Тук има доста корифеи в областа , та ми се иска тази година да направя нещо по засукано .Благодаря предварително.
-
Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнениеМоля за табиетлийска рецепта за пълнен шаран .Тук има доста корифеи в областа , та ми се иска тази година да направя нещо по засукано .Благодаря предварително.
По спомени:
1.Взима се шаран моколо 3-5кг,който се изчиства от люспите и се пълни със зеленчуци по избор.
2.Шаранът се поставя в изкормен петел...
3.Петелът-в овен...
4.Овенът- в бик...
5.Бикът -в камила...
Цялото това "нещо" се изгаря на силен огън,докато изгорят обвивките...
Твърди се,че шаранът ставал невероятно вкусен...
Пробвай да разкажеш после...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Ако улучиш такъв който смърди на тиня, даже и с луканка да го напълниш, не става.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеАко улучиш такъв който смърди на тиня, даже и с луканка да го напълниш, не става.
Коментар
-
За това винаги се вземат два и поне ден по рано.
Единия на скарата за проба и ако е читав, другия пълнен с най различни неща, само да няма орехи.
обичам орехи, но готвени са ми отвратителниСтанимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар