Ще ви предложа един нетрадиционен поглед към трушиите.
Нещото, което видях и опитах, е наистина уникално и лесно за приготвяне.
Необходимо е: маринована риба (Тема: "Маринована риба"). Рибата може да се нареже на подходящи парченца, може да се оформи и като рулца. След като свършим с подготовката и си правим една съвсем обикновенна трушия от чушленца, карфиол, магданоз и всякакви други стандартни и нестандартни подправки и овкусяваме (Тема: "Зимнинки"), като между зеленчуците слагаме от маринованата рибка. Запечатваме бурканите и оставяме да поотлежи.
Надявам се да ви хареса! И добър апетит!
Нещото, което видях и опитах, е наистина уникално и лесно за приготвяне.
Необходимо е: маринована риба (Тема: "Маринована риба"). Рибата може да се нареже на подходящи парченца, може да се оформи и като рулца. След като свършим с подготовката и си правим една съвсем обикновенна трушия от чушленца, карфиол, магданоз и всякакви други стандартни и нестандартни подправки и овкусяваме (Тема: "Зимнинки"), като между зеленчуците слагаме от маринованата рибка. Запечатваме бурканите и оставяме да поотлежи.
Надявам се да ви хареса! И добър апетит!

Коментар