Паламуд трахули.
Нарязваш рибата на шайби.
Ред риба ред сол и да преседи 36ч.
След това измиваш от солта и я оставяш 12ч в съд със вода добре е да бъде на студено в хладилник.
След тези 12ч я оставяш да се изцеди като предварително си запържил олио.
Редиш в съд който ти е удобен да бъде в хладилника и заливаш със олиото но да бъде студено.
Аз лично съм съхранявал 1г.
Консумираш със препечени филийки масълце може с лук кой както иска.
Да ви е сладко.
Не забравяйте Бялото винце.


Нарязваш рибата на шайби.
Ред риба ред сол и да преседи 36ч.
След това измиваш от солта и я оставяш 12ч в съд със вода добре е да бъде на студено в хладилник.
След тези 12ч я оставяш да се изцеди като предварително си запържил олио.
Редиш в съд който ти е удобен да бъде в хладилника и заливаш със олиото но да бъде студено.
Аз лично съм съхранявал 1г.
Консумираш със препечени филийки масълце може с лук кой както иска.
Да ви е сладко.
Не забравяйте Бялото винце.
Коментар