От: русенско варено
При нас го правеха сиренето "Дунавия", ще те излъжа за рецептата, но ми е останало в главата, че го засилваха със сухо мляко и нямаше срок за зреене като саламуреното, подробности не знам, освен че ми харесваше повече от класическото.
Единственото, което го засенчи като вкус тогава, беше пита кашкавал от Елена, неузрял, мек и от камарката за износ...
п.п. като гледам горния пост, бързо е било станало търговска марка, ала "Горнооряховски суджук".
При нас го правеха сиренето "Дунавия", ще те излъжа за рецептата, но ми е останало в главата, че го засилваха със сухо мляко и нямаше срок за зреене като саламуреното, подробности не знам, освен че ми харесваше повече от класическото.
Единственото, което го засенчи като вкус тогава, беше пита кашкавал от Елена, неузрял, мек и от камарката за износ...
п.п. като гледам горния пост, бързо е било станало търговска марка, ала "Горнооряховски суджук".
Коментар