Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Салата от маринована цаца

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Салата от маринована цаца

Който посети лагера на "Бар наздраве" на събора в събота вечер имА удоволствието да опита от тази салата.

Значи:
    На една кутийка перла(маринованата рибка) се нарязва една не много голяма глава червен(салатен) лук. Около 50 грама обезкостени маслини срязани на две, и половин кутийка майонеза.
    Рибката в кутията която купих беше 180 грама.
    Не изцеждайте маринатата от кутийката, мазна е, но салатата става по-хубава.
    Всичко се обърква и се вика по-често наздраве.
    Върви с всякакви ракии.
    Има ли желание-има и начин!

От: Салата от маринована цаца

Ахаааа, така значи!!! Ами, бях там точно в събота вечерта, пих бира.... пробвах от едни печени мръвки и седях до затварянето на бара, ама такава цаца не видях. Егати, явно е била наистина много вкусна, че посетителите преди мен са я довършили окончателно Кольо, искам задължително реванш
    LZ1PER

Коментар

Когато ми дойдеш на гости.
      Ако помниш беше ми обещал преди 27 години

Коментар

Коле и ние ше дойдем брато! Ако не зарад цацата, то, заради единствения мъж, който каза в бар "Наздраве" в прав текст - "Обичам си жената!"

Коментар

Коле, една малка екстра от мен: няколко капки шарлан (знам, че знаеш какво е, но да поясня за незапознатите: шарлана е нерафинирано олио, изцедено по горещата технология. На студено изцеждане не е същото.)
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
            Коле и ние ше дойдем брато! Ако не зарад цацата, то, заради единствения мъж, който каза в бар "Наздраве" в прав текст - "Обичам си жената!"
            Ми вярно е, няма какво да си кривя душата. И това след 19 години заедно. Хората ги сменят по две на месец...
            Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            Коле, една малка екстра от мен: няколко капки шарлан (знам, че знаеш какво е, но да поясня за незапознатите: шарлана е нерафинирано олио, изцедено по горещата технология. На студено изцеждане не е същото.)
            Тя рибката и безтова си е доста мазна от маринатата, има и майонеза, да не стане мазното вповече...

Да взема да разбутам темата за сбирка на бара ли?...
            Вчера се върнахме от събор...

Коментар

Koле, салатката беше супер!
              Тя затова и свърши толкова бързо.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Подобна салата съм правил от сушен сафрид-чироз. Рибите нареждам върху плочата на котлона и ги печа на не много силен огън докато всяка риба получи приятна коричка.Увивам във влажна/не мокра/ кърпа и оставям така 20 минути.През това време коричката омеква.На дъното на чиния -плато нарязвам на тънки колелца червен кромид лук, върху него поръсвам копър, поливам с лимонов сок на вкус и зехтин/олио.Най отгоре поставям готовите рибки като ги нареждам ветрилообразно.
                Подобна рибна салата изпива доста твърдо гориво, но е добра и за охладено винце и биричка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X