Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джак ръсел териер?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джак ръсел териер?

Здравейте колеги, имам въпрос:
    Някой има ли от вас Джак ръсел териер? Дъщеря ми скоро има рожден ден, гледах доста обяви, но предпочитам да е познат човека от който купувам. Не държа чак толкова на чисто родословие, колкото на външен вид на родителите. Ако някой има информация за клуб на притежателите на тая порода също ще ми е от полза.
    Благодаря предварително.
    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

До: Джак ръсел териер?

http://bkk-za-bok.com/index.php?opti...owcat&catid=84

Коментар

Благодаря колега за бързината. Разгледах линка, но сайта не е обновяван от 2007 година. За териера, пък има само едно мнение и нещо друго. Явно не са като нашия форум, а пълна скука.
      Последно редактирано от NOTY; 22-05-10, 21:56.

Коментар

Няма нужда, колега, то като гледам тъй този форум едва ли ще ти е от полза. Но напиши Джак ръсел териер в Гугъл български страници и ще излязат доста резултати. Може някъде там да е и твоето куче. А иначе поздравления за избора на породата.

Коментар

Абе аз от три дни само това гледам. Предпочитам да е от някой познат, или познат на познат. Иначе агенции много, ама такива да ти доставят кучето от Полша, например, без да го видиш, нещо . . . .Не ми вдъхва доверие много. Показват ти само снимки, а на снимки . . . . виждал съм как продават коли по снимки и после друг цвят идват.
          Надявам се тук да има някой собственик на такова куче, та покрай него . . .

Коментар

За съжаление не мога да помогна конкретно , но все пак нещо за Джак ръсел териера!

http://www.youtube.com/watch?v=rTN5kTkdvME

Имай предвид, че това е преди всичко ТЕРИЕР!
            Животинка с неизчерпаема енергия, която ако не се вкара в някакви приемливи занимания и параметри е пагубна за заобикалящата го среда.
            Не искам да Ви оегчавам със съвети, но си имайте "едно на ум", особено ако кучето ще се отглежда в апртамент, макар че не по мако пагубно ще е отглеждането в двор без контрол и ясни /за кучето/ правила...
            Колкото до конкретния екземпляр...търсачката изкарва доста резултати в България, но не знам до колко са актуални...За зоо магазините и вносителите на кучета, като цяло мнението на сппециалистите е много отрицателно...
            Успех с покупката и ще чакаме снимки!
            Последно редактирано от Сашо; 22-05-10, 22:20. Причина: правопис

Коментар

От: До: Джак ръсел териер?

Благодаря за отговора. Имам двор около 250 кв.м, имал съм и две кучета вече - немски овчарки по около 40 кг. Така че за терирерчето ще има място да тича на воля и да лудее, както си иска. Че няма да е от магазин вече е ясно. Засега намерих едносемейство в София - маниаци на тема породата. Чакам те да ми намерят нещо.

Коментар

От: До: Джак ръсел териер?

Айде терирера е купен вече. Малък разбойник на 45 дни и със страхотен характер. Вече яростно облайва преминаващите котки, а те са поне два пъти по големи от него.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08788.jpg
Прегледи:1
Размер:175.2 КБ
ID:5179785Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08779.jpg
Размер:93.4 КБ
ID:5179783 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08797.jpg
Размер:187.9 КБ
ID:5179782Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08793.jpg
Размер:238.9 КБ
ID:5179781

Коментар

От: Джак ръсел териер?

Много е готин!
                  Да ви е жив и здрав и много да ви слуша и радва!
                  Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                  ... turn on your A/С !

Коментар

От: Джак ръсел териер?

Честито и от мен . Една от любимите ми породи .
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X