Колеги трябват ми дървени гребули за събиране на сено по края на ливадите кадето не хваща сеносъбирачката но чичко гугал напълно отказва да сътрудничи а и никои по нашият град става въпрос за дърводелците на иска да прави такова нещо,помагаите ако познавате някои маистор,трябват ми 3-4 броики
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся гребули
Свий
X
-
До: Търся гребули
Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеКолеги трябват ми дървени гребули за събиране на сено по края на ливадите кадето не хваща сеносъбирачката но чичко гугал напълно отказва да сътрудничи а и никои по нашият град става въпрос за дърводелците на иска да прави такова нещо,помагаите ако познавате някои маистор,трябват ми 3-4 броики
Вилата представлява, една дръжка с 3 като шиша на пред, 2 от доло и един от горе?Ако е това се прави много лесно
Или пък търсиш гребло?Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 19-05-10, 17:23.За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
-
Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнениеКолега, да не търсиш "ВИЛА"..За Гребула до сега не съм чул, а съм посъбирал сенце...
Вилата представлява, една дръжка с 3 като шиша на пред, 2 от доло и един от горе?Ако е това се прави много лесно
Или пък търсиш гребло?
godech при нас има доста готови и свободни вече, ама са неудобни за транспортиране с дръжките - много са дълги!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеНе колега гребло по селки гребуля за фино сабиране на сено ще потърся снимка
Да ти кажа, продават се само долната част на греблото, самата глава с пласмасовите шипчета..Ще питам в Петък за цена..Ако те интересува.Трябва ти само 1-на дръжка удобна за теб и слагаш главата и си готов..За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеВилата си е вила, а гребулята или гребуята по нашенски е гребло, ама дървено и широчко - 60-70 см.!
godech при нас има доста готови и свободни вече, ама са неудобни за транспортиране с дръжките - много са дълги!За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Няма проблем че са дълги ще ги возя на тавана на колатаПървоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеВилата си е вила, а гребулята или гребуята по нашенски е гребло, ама дървено и широчко - 60-70 см.!
godech при нас има доста готови и свободни вече, ама са неудобни за транспортиране с дръжките - много са дълги!0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
-
Питаи и направи някоя снимка,каде си ги гледалПървоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнениеНяма смисъл да търсиш..Сетих се..
Да ти кажа, продават се само долната част на греблото, самата глава с пласмасовите шипчета..Ще питам в Петък за цена..Ако те интересува.Трябва ти само 1-на дръжка удобна за теб и слагаш главата и си готов..0885 297985,мтел-Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеНяма проблем че са дълги ще ги возя на тавана на колата
Ако искаш по празниците ще разпитам и ще снимам някоя?יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеЕто и снимките за тези колеги дето се чудят за какво става въпрос,че разбрах от един приятел че по сливен даже незнаят какво е дървена вилаЩе ги Щракна, само да ида.
Цената мисля, че беше някаква смешна от рода на 5-6 лева..Но не съм сигоренЗа Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Гребуля по нашенскикато кажем на жена ми не разбира за какво става дума те му викат ЗЪБАЧ
Къф зъбач бре това е гребуля
Апа на гребулчето викат зъбаче
Къде изчезна бре мале бех се притеснил че ми изчезна приятелчето
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Ще ставам земеделец малкоПървоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеГребуля по нашенскикато кажем на жена ми не разбира за какво става дума те му викат ЗЪБАЧ
Къф зъбач бре това е гребуля
Апа на гребулчето викат зъбаче
Къде изчезна бре мале бех се притеснил че ми изчезна приятелчето
0885 297985,мтел-Радо
Коментар
-
Баце, земи една летва и накови пирони през нея, после закови още една над главите им, та да не излизат и си сложи дръжка, каквато ти е удобна. За половин-един час работа е и можеш да си я нагласиш по ширина и дължина, както ти е кеф. Баси, градско чадо акъл за селско стопанство да дава....
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар