Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кокошки - хищници.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кокошки - хищници.

Тези гадини са всеядни.Преди години ми изядоха един кубик стириопор и сега като купя нещо опаковано с такъв материал го давам на кокошките бият по него и ядат на провалия.В къщи редовно им поставяме пясък в една съдинка да кълват,но най-много обичат сух хоросан.
    Все по-вече се убеждавам,че са пра-пра-пра..............внуци на перодактилите ония с големите клюнове пълни с остри зъби като на крокодил.

Коментар

Малко отклонение, но птеродактилите (по-правилно - птерозаври) не са динозаври и като така - нямат нищо общо с птиците. Те са си отделен клон в еволюцията. Птиците са потомци на археоптерикса, който е динозавър.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Колега благодаря за пояснението.Ама както и да е са си чисти зверове.

Коментар

Ето едни чистокръвни и много опасни хищнициНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF8773.jpg
Прегледи:1
Размер:153.7 КБ
ID:5374986

Коментар

Имам един въпрос, който не е свързан със хищничеството при кокошките, а със паразитите по тях т. нар. кокошинки не знам научното им наименование. Та, как се борите с тях?

Коментар

Във всяка една ветеринарна аптека има такива препарати с които се унищожават тези паразити.Едни от тях се използват да се третират както птиците така и помещенията в които са,а други са само за третиране на помещенията.Използвал съм и двата вида,но се сещам само за Ектомин с който може да се третират и птиците и помещението и Неоцидол с който се третират само помещенията той е отровен за котки и птици при директно третиране върху тях.Другите сега не си ги спомням.
              Най-добра информация ще получите от ветеринарен лекар или във ветеринарна аптека.
              Не Ви съветвам да се доверявате на случайни лица.Имам лош спомен от един такъв съвет към мой близък при който домашен любимец/коте/си отиде без време,а по-точно по "компетентен" съвет от една съседка той напръскал с "мухозол"/общо прието име на препарат против мухи и други насекоми/ горепосоченото коте заради бълхите които имало и те умряха,но заедно с котето.
              Така,че много внимателно с тези препарати и изпълнявайте точно това което е написано в листовките за употребата им.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X