Не намерих къде да пусна темата че ме вълнува вярно ли е обявено в саит за еврофондовете кои е получил пари за почистване на ниви и ливади.Ако не е точното място за тази тема тук модернаторът да я премести
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Еврофондове
Свий
X
-
До: Еврофондове
аз съм от община несебър имам около 60 крави миналата 2008 ги регистрирах за да участвам за субсидии по някаква програма дадоха ми от общината пасище 180дка за което платих 120лв и не ми преведаха нито стотинка за подръжка на това пасище.Колегите също от тази община всяка година им прееждат по 3-4000лв за подръжка на пасище и отделно им плащат на глава по 300лв.Никой нищо не казва къде ходи и къде подават документи ако някой е наясно нека каже каква е процедурата ще му бъда благодарен.
-
Някаквата програма се казва СЕП.
Отиваш в обласна служба Земеделие и гори и питаш за очертаване.
Най важното е да не се отказваш и да си тьрсиш правата като наследство.
Ако ти откажат или ти кажат,че сега имат работапоискай го в писмен вид.Повярвай ми помага
Успех.[img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]
Коментар
-
Благодаря ти за отговора още утре ще отида видя какво ще ми кажат и ще търся какво ми се полага.То е срамота за България хора с по 10 животни им превеждат всяка година сумати и пари а мен ме пращат на 50 места и никой нищо не знае и не казват какво трябва да се направи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар