Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезнаха ми лешниците.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изчезнаха ми лешниците.

На Жорето ключ му не требе
    Той гайките до 32мм на ръка ги притяга Та едни гарги няма да му се опънат.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Имало некви мрежи против птици, с които се завивало дървото. Ще проуча въпроса.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Е вие па сега за едни орехи и лешници. Ние от 20 и кусур години се бориме на ловната хижа със съселите( дървесни плъхове), за които спомена Стария. Много симпатично животинче, прилича на лешниковия ленивец от снимката, но с по пухкава опашка. След като си легнем след найстата ракия, почва едно топуркане по тавана и по масите, че не истина. То топуркането не ни пречи, че сме си взели преспивателното, ама приватизират всичко наред, като по костовото време, мани ми даже и раниците претърщуват. Добре че не посягаха на питието, тогава сигурно щеше да има и стрелба. Първоначално умното село взе решение да закачаме храната отвън под стряхата, както си е в торбичките. Да ама не. Много гад и все гладна. Синигерите се научиха и почнаха да изкълвават торбите и всичко на ред, мръвка, кашкавал, сирене, квот добарат. И последно си носим храната у жипа, може само да и радват през джама, ако някой не го забрави отворен де.
        sigpic

Коментар

незнам за вашия случай,ама нашия лешник тая година просто не роди. същото и с ореха (супер малко сравнено със други години). нямам идея от какво беше.със сигурност нищо не ги изяде.просто нямаше лешници.ама пък и производители на мед се оплакват от тая година та знам ли... природата си има май цикли. знам ли.
          висете отпуснато

Коментар

Освен мрежите има и друго решение - различни електронни уреди. Неудобство че трябва да им се осигурява захранване. Не знам колко ефективни са за птици но съм ги използвал против съсели - вършат работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X