Мдаа, интересен феномен - на нас така един Уди ни отмъкна 10 кубични сантиметра фибран - не че имаше гадини, просто го кефеше да тропа в мазилката и във фибрана. После му мина - около 2 седмици беше цялата галимация.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
хм и аз имам няколко редовни посетители кълвачи и никога не са разваляли ''здраво''. та направо изтръпнах от въпроса и моя отговор е ''недей''. аз и къртиците си ги търпя де и само ''поправям'' след тях.защото не те са на ''наша'' територия а ние сме на тяхна... или по точно всички сме на ''обща'' ;-).
До колкото ме навежда логиката - кълвачите тропат там където им звучи на кухо, явно изолацията му звучи на кухо дърво и се е "заиграл". Ако не искаш да ти руши фасадата - купи му едно парче изолация (или ако имаш някой изрязък) на по-лесно место за да се наиграе с него и да му мине мерака.
Мдаа, интересен феномен - на нас така един Уди ни отмъкна 10 кубични сантиметра фибран - не че имаше гадини, просто го кефеше да тропа в мазилката и във фибрана. После му мина - около 2 седмици беше цялата галимация.
Да но този май е доста работен вече 2 месец и започва 5 дупка във фибрана
Хрумна ми нещо друго - спомням си че един съсед си гонеше косовете с капачки за буркани вързани на връв - като духне вятър издаваха някакво тракане, което плашеше птиците - може да пробваш нещо подобно.
Коментар