Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дробилка за клони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дробилка за клони

Дайте акъл за дробилка за клони.

Искам да прави ситни дробинки което обикновено значи че трябва да е с ножове.
    Някак не ми се дават хиляда и кусур лв, обаче.

Ако някой има за продажба съм отворен за предложения, може и без двигател, мога да я въртя през вом-а на култиватора.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Аз си зех е тая: https://www.onlinemashini.bg/drobilk...hecht624/32563
    Прави всичко на дреп и за тия пари е екстра.
    Имат и резервни ножове.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
      Аз си зех е тая: https://www.onlinemashini.bg/drobilk...hecht624/32563
      Прави всичко на дреп и за тия пари е екстра.
      Имат и резервни ножове.
      Може ли да реже сухи клони? Да кажем до 20мм.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Може ли да реже сухи клони? Да кажем до 20мм.
        Както написах:всичко прави на дреп,консистенция маалко по едра от дърворезачка,кеф ти суха или току що рязана,даже и лозовите клечки ги меля,до 40 мм.дебелина.

Коментар

Казват, че е добре да са сухи, поне на 2-3 месеца след кастрене, иначе затлачвала режещата част,
          дават по книга до ф40-45, чакам да светне слънце
          да пробвам моята, че в тоя дъжд не става.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Всичко над 20 е за скарабирата ))

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              Казват, че е добре да са сухи, поне на 2-3 месеца след кастрене, иначе затлачвала режещата част,
              дават по книга до ф40-45, чакам да светне слънце
              да пробвам моята, че в тоя дъжд не става.
              Твоята каква е?

Коментар

Айнхел, те имат само една електрическа.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

И двете пише че нанай си наличноналичност.Има разни подобни, де. Дали са еднакви ??

Коментар

Е нали корабът се забави на Суец, изчакай, ще има, то и без друго още месец ще вали.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Аз съм правил самоделка ( за клиент), задвижвана с бензинов двигател 7 к.с. и кълцаше до 70 мм дръвя. Става доста по-истинска от масовите боклуци, които се продават, но си е играчка правенето.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• 19R
                        19R коментира
                        Редактиране на коментар
                        Колко му излезе на клиента? В днешни времена колко би струвала?

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Аз съм правил самоделка ( за клиент), задвижвана с бензинов двигател 7 к.с. и кълцаше до 70 мм дръвя. Става доста по-истинска от масовите боклуци, които се продават, но си е играчка правенето.
                      Кво си правил?
                      какви са дробинките?

Коментар

Когато, преди години си закупих моята (Viking GE 105 2.2kv. 10A) имах представа какво може и какво не може. Ползвам Я за растителни отпадъци от градината ,лозови пръчки и тънки клони от овошките.
                        Отделно дробя с нея ябълки. Тези които ВИ предлагат колегите са същата конструкция и възможности. За да добиете представа може да изгледате и приложените клипчета. Не вярвам да останете очарован,но това е реалността.......
                        За сухи и по дебели клони не са подходящи,по добре е другия тип конструкция (тип фреза). Това от първа ръка и опита.

Коментар

Този сезон,провокиран от природозащитни настроения, и аз си купих дробилка,за да не паля изрязаните клони. Дробилката е Raider,на външен вид е като първата в темата. Режещата й част се състои от два ножа,които са заточени двустранно и могат да се обръщат. Възлагах големи надежди най-вече в очакванията си за бързина на работа. Възможната дебелина по инструкция е до 40 мм. Дробенето става доста бавно,но пък дробинките са прилично ситни. Най-тънките клончета не ги дроби,а ги троши на по-едро. Така че според мен става,ако имаш достатъчно време-днес 1 час ,утре 1 час. Иначе ти се надува главата.

Коментар

Ел.Дробилките са 2 типа:
                            1. С нож, като косачка и мели до 2-3 см жилави клони, не са придърпващи. Мощността им е до 2 киловата.
                            2 Със закалено зъбно колело и регулируем насрещен нощ. Стават за всякакви клони до 4,5 см, като същите са и самопридъпващи.Мощността им е до 3 кв.Съвета ми е да се вземе от този вид, защото прави всичко на дреп и се регулира. Успех.
                            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X