Изглеждат доста едри в предвид сушата. Аз не очаквам много макар че ги поливах . Не сам готов за вадене още. Има зелени листа .
Аз имам вода в неограничено количество,поливани са редовно,автоматика ги полива.
Торил съм веднъж със някакъв фосфат...калий,и нещо си....
И още веднъж със амониева силитра....
Един път пръсках профилактично срещу акари....комшията го бяха натиснали....
При мен нямаше,но се застраховах.....
Миналата седмица придобих още един парцел 9 декара пак със сонда в парцела. Апропо...две сонди ....втората е на синора между моя и съседния парцел .Тази сонда с помпата е в парцела ми...втората между мен и комшията...никой не познавам все още...до преди няколко дена е имало жито...
Комшиите ползват сондата ....като ходих да видя какво съм си купил....трудно го намерих....добре че има кадастър със гпс ...та го открих.
Благодаря ще го наснимам ....и джантите имат 3 варианта на хващане,ще си поиграя и там
От един месец бетонираме една площадка за барбекю...и нивото на бетона,е на -8 см и пада голямо копане на ръка,ниско е за багерче ...и излизат няколко кубика пръст ,които мтз-то със ремаркето ги отнася до близкия мой парцел ,като совалка обикаля.
Нещо става със снимките. Не могат са се качват. Твоите джанти са различни , имат втулки, а моите са с планки. Мисля пак ще стане ,но с повече играчка. Дай друг канал, мейл или фейсдъб
Иначе тази година имам едни от най вкусните картофи ,които съм отглеждал....Догодина трябва да разширя обема около 20 пъти ...Приятели ги изкупиха почти всички,като знаят че са чисти...
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
Коментар