Привет колеги, на селото ни понеже ходим рядко, тревата всеки път когато ходим е към метър висока, препоръчайте ми около 60см стоманена коса, която да не се клепа че нямам опит а да се заточва леко с подходящ бруст.
Целта ми е косата да не е от големите максумум 60см, да се заточва по-рядко и да върви комплект с олекотен прът и ергономична дръжка, по възможност да го купя от магазин в София, какво ще ми препоръчате?
Целта ми е косата да не е от големите максумум 60см, да се заточва по-рядко и да върви комплект с олекотен прът и ергономична дръжка, по възможност да го купя от магазин в София, какво ще ми препоръчате?
. Купих руска , стават горе долу.Не я ползвам. Новите дръжки са отвратителни.И дървени , и метални. Потърсих от възрастните хора и си намерих употребявана, в много добро състояние,комплект с лека , здрава и удобна дръжка. Имам и клепало ,не съм се учил. С тънък брус е ок.

, после бях хванал цаката и се получи. Не понасям бензиновия тример, шумен,миризма на двутактова смес под носа ми, вибрациите, целия се покривам с треволяци, добре че имам защитни очила че и там как ми е щипало по лицето от хвърчащи треви и понеже е китаец, колана му е неудобен, накрая сдаде багажа, абе с косата смятам да си кося, не ми се дават 500-700 лева за марков тример който ще го ползвам 5 пъти в годината.
Коментар