Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мото култиватор Беларус МТЗ 06. Размисли и страсти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

В заключение.....новия мотор,почти два пъти по мощен,доста по тих и мазен....пали от раз...поне като е нов.....отработените газове не миришат задушливо ...даже мирише приятно...блока стана по тежък около 180 кг.....по голям и обемен мотор...

Стария мотор беше USA много здрав и с голям ресурс...по слаб 8 к.с не можеше да развърти фрезата с 12 ножа....паленето с въже бе почти невъзможно по стандартния начин....аз го взривявах с доливане на бензин директно във въздушния филтър и никога не е отказвал от първия път да запали...но е чанч да носиш бензин с теб ( бутилка)

При работа отработените газове мирише на кисело и задушливо....цял ден усещаш неприятния мирис дори след работа.....,по лек...по малък като габарити,по труден за палене повече открити части по карбуратора и съответно повече контузии в тая област и ...карба течеше,липсваха му разни пружини и т.н

В заключение...МТЗ БЕЛАРУС е може би най добрия в класа си.... вероятно най добрия....

Особен вид техника,която ако не познаваш ,може да ти вгорчи живота ....ако го познаваш...тая машина оре сама и с нея се работи леко .....
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Тая пролет ,мисля да му купя саморгонски плуг ,оригинална сцепка и троен браздир...плуга в момента е от пловдивски мотоблок и не съм доволен изобщо ...оре добре ...но има какво да се желае....
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
      X