Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карбамид - 10-30кг ми трябват, откъде в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Карбамид - 10-30кг ми трябват, откъде в София?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Докато плащам наем е мой. Аз освен за растителността на хазяина имам сантимент и към вкарването на сол с обувките у дома и в колите. И други съображения имам. Изобщо казано, задачата е карбамид.

А лопатата не е инструмент за свободни мъже.
    Вярно е че всякаква наемна или арендна собственост е форма на частна собственост!Хич не знам какво прави и/или не прави пикнята ,но имам един чувал някаква сол за сняг ,ако искаш да ходя у гаража да я видя и да ти я пратя без пари/ само си плати доставката!50 кила е !Мини Марица изток ЕАД /най-големия данъкоплатец в БГ/я е поръчал и платил!!!
    П.С.За лопатата си в грешка!След мотиката ,това е най-смисления инструмент в еволюцията на човека/като еманация на ножа и брадвата ,разбира се /.
    Впрочем Ти като владелец на Буханка/и аз имах преди време/нямаш ли лопата вътре в нея?
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Имам не буханка, а козел. И май нямам лопата в него.

Коментар

"Сортови семена", на Женския пазар има карбамид, опаковката е 5 кг, но цената е 8лв
        Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X