Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някакъв биологичен унищожител на мравки с продължително действие?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Има ли някакъв биологичен унищожител на мравки с продължително действие?

Абе я се радвай че са мравки а не друго. Те не влизат доброволно в къщата а ако са навън са най-доброто от възможните варианти. Изяждат почти всички други навлеци като хлебарки, дървеници, кърлежи и тн. А болести не разнасят и не апят.

Коментар

Живея в апартамент на трети етаж ,но това не е проблем за тях.Настаняват се в саксиите,в ролетните щори.Обработката с Ектомин/Циперметрин действа безотказно.Не е опасен препарата за хора и животни-ползвал съм го в помещения с малки прасенца,кученца и бр.Иначе действа срещу мухи,бълхи,кърлежи,тахтаби,пеперудки ,молци,пчели,оси,хлебарки,бръмбари,по необходимост съм го ползвал и като препарат за растителна защита.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Сигурно ли е, че не действа на тревата, пък и на дърветата? А как е с яйцата?
        Когато още се занимавах по-сериозно с озеленяване, при затревяването (дето у нас му се вика "да насеем райграс") един от най-сериозните проблеми бяха мравките - изнасяха семето. Пробвах най-различни варианти и този с препаратите за бълхи и др. се оказа най-ефикасен и евтин.
        Третирал съм много декари треви и храсти по този начин - действа. Е, трябва температурите на въздуха да са между 14 и 24 градуса; да не вали след това или да не се полива няколко часа, хубаво е и да няма вятър като все пръска.
        Не знам какво става с яйцата, нито на какъв принцип действат този тип препарати, но напръсканите мравки не умират веднага, явно доставят и в мравуняка от препарата.
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Ципермитрин,евтин и действа 100%,пръскам тревна голяма площ ,кърлежи,бълхи,мравки,комари,мухи и незнам какво още,имам едни гадини приличат на комар но са по жилави,живеят в тревата и като ходиш по нея изскачат и се блъскат в лицето многократно,тея не ги хваща циперметрина,незнам защо
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Откъде го купувате това?
            В агроаптеките има ли го?
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Има го ама доста от гадините вече са привикнали към него.

Коментар

Мраавките ги мори за минути.Имам или имах мравуняк в една бетонирана шахта в тревата,за две седмици докарваха по една лопата ситна пръст вътре ,въпреки че съм шпакловал с теракол ,беше чисто и сухо,кранове за питейна вода част от хидрофора са в шахтата,беше ми писнало и напръсках два пъти през две седмици и дотам
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Не се заблуждавайте, с мравките в къщи решение има , но навън борбата е безнадеждна. Те просто там живеят...и са много, не можете да ги изтребите с химикали, както и с друго.

Коментар

Като тръгнат при мен в къщата пръскам с Федона . До сега винаги ефекта е бил страхотен до следващата година .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      Откъде го купувате това?
                      В агроаптеките има ли го?
                      От ветеринарните аптеки.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                        Ципермитрин
                        Откъде да го купя? Това, което намирам в Интернет не знае за този мравкоубиец.
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          Като тръгнат при мен в къщата пръскам с Федона . До сега винаги ефекта е бил страхотен до следващата година .
                          Федона е същото .....алфациперметрин

Коментар

Откъде да го купя? Това, което намирам в Интернет не знае за този мравкоубиец.
                            ЦИПЕРМЕТРИН се пише точно !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:View.jpg
Прегледи:1
Размер:191.0 КБ
ID:5661220

При мен е безцветна течност,смесено с вода, става бяло мляко !

Ицо,всичко се трепе,зависи колко си упорит,имам две големи кучета питбул и лабрадор,до скоро бяха три,но питбула уби едното,както и да е.....при всяка разходка се прибират с кърлежи,по няколко вадя веднага след разходката,понякога по време на разходката ги вадя от веждите и ушите на питбула понеже е късокосмест и се виждат веднага навсякъде,лабрадора е труден,нищо че са обезпаразитени и т.н.Ако не пръскам поляната ще гъмжи от тях,комарите даже изчезват за ден два след пръскане,понякога като ме мързи вечер пръскам направо с водоструйката от лехена с разтвор ,карам на 5-6 метра извън границите на двора че и в комшиите,пръскай през две седмици няколко пъти и всичко уязвимо заминава,виж на колко време се появяват новите мравки от яйцата и това ти е интервала между пръсканията.

Сигурно ли е, че не действа на тревата, пък и на дърветата? А как е с яйцата?
                            100% сигурно и проверено лично от мен за тревата,розите,пауловниите,лозето,ягоди,домати,краставици,лик,чесън,чушки капия !До колкото си спомням не вреди на хората и няма карантина или каквото и да било,но прочети листовката да не те подвеждам

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                            Казах ти, препарат за бълхи и кърлежи по кравите. Пълниш пръскачка за лозе и пръскаш площите. Хем и кърлежите ще изчезнат.
                            Даказано работи. Многократно лично проверено.
                            ТЕРАПЕВТИЧНИ ПОКАЗАНИЯ

Инвазии от паразити чувствителни към циперметрин: За лечение на инвазия с кърлежи, бълхи, въшки и мухи при говеда, овце, кучета и котки. За лечение на краста.

Незнаех че лекува и краста !

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                            Мраавките ги мори за минути.Имам или имах мравуняк в една бетонирана шахта в тревата,за две седмици докарваха по една лопата ситна пръст вътре ,въпреки че съм шпакловал с теракол ,беше чисто и сухо,кранове за питейна вода част от хидрофора са в шахтата,беше ми писнало и напръсках два пъти през две седмици и дотам
                            Сега мравки вече няма отдавна,но пък си имам цяла фамилия жабчета вътреПрез последните две години имам много жабета ,и незнам откъде идват,в сондата имаше няколко миналата седмица я чистех и искам не искам с желонката ги размазах и изкарах с пясък ,всеки път размазвам по някоя с колата,много жаби миналата и тая година
                            Последно редактирано от Roninn; 17-05-15, 00:03.

Коментар

Теоретично и жабите мрат от циперметрин.

Коментар

Пак никой не казва откъде да го купя. Примерно: -Отиваш на ул. XYZ, номер N и си купуваш колкото искаш. Струва еди колко си.
                                Толкова ли е трудно?!
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X