Ако става въпрос за общинския приют в Богров - категорично НЕ въпреки, че е безплатно! Повярвай, не го казвам случайно. Освен ако не си мразиш котарака. А иначе във всяка ветеринарна клиника, която ти е най-близо.
Как се процедира там? Предварително ли се записва?
Немога да намеря къде бях записал телефона,но ето какво изрових от нета Студентски град - ВМФ на ВЛТУ 02/962 17 67.
При тях беше по 10 тина лева на животно,нещо като дарение,но това е от преди две години инфо.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Препоръчвам ветклиниката към Софийския зоопарк. Зад зоото е, до кокакола.
Това е Централна ветеринарна клиника /ЦВК/. Имат сайт, имат и телефони на рецепция за информация и записване на час. За мен най-добрите специалисти в София.
"Най-добрите специалисти" бяха се засилили след неуспешно няколкодневно лечение да евтаназират един разкошен ризеншнауцер, щото бил болен от гана. Пък той горкият имал нещо като пневмония и при друг доктор се оправи ...
Това е Централна ветеринарна клиника /ЦВК/. Имат сайт, имат и телефони на рецепция за информация и записване на час. За мен най-добрите специалисти в София.
НЕ, НЕ!!!
Централната ветеринарна е от към входа на зоопарка в ляво на 200м.
Тази за която говоря е зад зоопарка. В западна посока.
От Централната се напатих. И не само аз.
Вярно - лъскава и лачена е, ама до там.
Явно всеки е имал различни преживявания там. Споделям личен опит с намерената немска овчарка. Там се борят с напредналата му дирофилария и за сега доста успешно. Но все пак в тази тема питането беше за обикновенно кастриране на мъжки котарак
Аз пък кастрирах котарака който живее в офиса ми, в приюта в Богров, и като го гледам едва ли му пука къде са му отрязали топките.Напика се веднъж, повърна веднъж и на другия ден беше кукуряк.
Операцията е елементарна, става навсякъде.
Ако не нацелят дозата упойка два дена ще си с чужда луда котка
ЦВК са пълни ... и цифроманияци - твърдо не.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
- Анимал Рескю София - Приют Богров, 02/4837015, 0884 125 670, http://arsofia.org/bg/
- Немски кастрационен център - Студентски град - ВМФ на ВЛТУ 02/962 17 67, 0888 727 514 (във ваканция от 15 юни до 1 септември)
- Сдружение "Германо-българска помощ за животните" - приют „Надежда”, кв. „Хладилника” 02/962 42 19
- ОП "Екоравновесие" - тел. за кастрации - 02/9314160, 02/9314164
Коментар