От: МОЛБА ЗА СЪДЕЙСТВИЕ!!!
cveta68, да не звучи оправдателно, но още като пусна темата проверих за лекарството в Канада. За съжаление в провинцията където съм дори и кучешките медикаменти се вземат само от ветеринар (поне аз не намерих начин онлайн). Дори и за се вземе от тук, с изпращането ставаше повече от двойно като цена. Не писах за да не отклонявам темата.
Пожелавам успешно оздравяване на кучето. Аз също в момента имам сериозни грижи с моето куче, и разбирам грижите и притесненията които сте имали. Радвам се че всичко върви към оправяне при вас.
cveta68, да не звучи оправдателно, но още като пусна темата проверих за лекарството в Канада. За съжаление в провинцията където съм дори и кучешките медикаменти се вземат само от ветеринар (поне аз не намерих начин онлайн). Дори и за се вземе от тук, с изпращането ставаше повече от двойно като цена. Не писах за да не отклонявам темата.
Пожелавам успешно оздравяване на кучето. Аз също в момента имам сериозни грижи с моето куче, и разбирам грижите и притесненията които сте имали. Радвам се че всичко върви към оправяне при вас.
Всъщност този препарат наистина се поръчва директно от клиниките в повечето държави. Даже се изненадах, че във Франция може да се поръча и купи от аптека. А и там се оказа, че няма хуманитарни и ветеринарни аптеки, а били комбинирани. Изпратихме парите на Мишо и другата седмица трябва да пристигне лекарството при нас. Веднага след Великден е насрочено поставянето на първата инжекция /2 дози, защото една доза е за 20 кг куче, но ние вече сме дебели
В понеделник я закарахме в клиниката. След 5-часова операция е отстранен далака с огромен тумор в него, както и малките външни туморчета. Вчера си я прибрахме и сега се грижим за бързото и възстановяване. Но определено ще е по-трудно от първи път. Та така, емоции, емоциии...
Коментар