Здравейте Колеги , за съжаление трябва да намеря нов дом на кучето си Рая .Накратко породата е Бретон Шпаньол/Епаньол, много мило куче с ловни инстинкти , които за съжаление не можах да развия и не е обучавана.В момента е на 4 години , преди 3 месеца роди кученца ( баща неизвестен).Успях да им намеря дом и в момента търся на майката.Кучето е много кротко ,разбира се с деца , до сега не хапала никога .
В момента нямам много време за нея поради многото неща, които са ми на главата и в по голямата част от времето за в бъдеще ще се наложи да седи вързана, до скоро с нея се занимаваше брат ми , но заминава в чужбина и това налага намирането на ново местенце за нея .За това имам желание да я дам на някого, който ще може да се грижи за нея и да и отделя внимание за предпочитане е къща с голям двор и място да тича , обожава да обикаля на воля.Още повече ще се радвам , да си намери стопанин в региона.
Да подчертая пак не става за пазач, въпреки че не обича много мургавите братя и ги лае понякога.
Запазвам си правото да реша на кой да я дам , така че надявам се ако някой прояви интерес и реша че кучето не е за него да не се обижда.
В темата по долу има снимки на Рая.
Кучето е в Бургас в кв.Долно Езерово. При интерес пишете на лични.
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=191778
В момента нямам много време за нея поради многото неща, които са ми на главата и в по голямата част от времето за в бъдеще ще се наложи да седи вързана, до скоро с нея се занимаваше брат ми , но заминава в чужбина и това налага намирането на ново местенце за нея .За това имам желание да я дам на някого, който ще може да се грижи за нея и да и отделя внимание за предпочитане е къща с голям двор и място да тича , обожава да обикаля на воля.Още повече ще се радвам , да си намери стопанин в региона.
Да подчертая пак не става за пазач, въпреки че не обича много мургавите братя и ги лае понякога.
Запазвам си правото да реша на кой да я дам , така че надявам се ако някой прояви интерес и реша че кучето не е за него да не се обижда.
В темата по долу има снимки на Рая.
Кучето е в Бургас в кв.Долно Езерово. При интерес пишете на лични.
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=191778
Коментар