Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел ножици за лозя и овошки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ел ножици за лозя и овошки

Здравейте,
    Май ще е от ЕГН-то, но рязането на овошките и лозенцето взе да дотежава. Та дали има ел ножици на прилична(за мен) цена - да речем около 150лв. Лозенцето е около 300м2 и 30-ина дръвчета, та профи вариантите с жилетка и батерия са излишен лукс. Споделете моля ако сте ползвали, насоки при избора...

От: Ел ножици за лозя и овошки

При положение, че някои ръчни овощарски ножици стигат 130-140 лв ще е трудно с този бюджет да се намери нещо качествено, което да е на ток или пневматика. Виж дали Bosch Ciso ще ти допадне, влиза в бюджета. Има и по-евтини, но не мога да повярвам, че ще вършат добра работа.

Коментар

Благодаря за мнението! Като си мисля, мога да подскажа на децата с избора им за подарък за наближаващия ми рожден ден И тогава с мое дялово участие цената може да се вдигне, напр до 250-300. Но май само посочената от теб Бош срещам в мрежата. Пък ми се вижда малко слабичка за овошки - дават и до 10-ина мм

Коментар

14мм макс, 10 за твърда/суха дървесина плюс това ще е бавна. За към 300 може да се намери нещо качествено, но само пневматика, което значи, че ще се мъкне и компресор Виж Bahco 9210

Коментар

Има и ръчни ножици които режат с голяма лекота. Ползвам една на Гардена, около 70 лв.
          Разликата с тези които съм ползвал досега (доста по евтини) е фрапираща.
          Дано не се сметне за реклама.

Коментар

За тази ли говориш ?
            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Аз използвам на въздух за маслините и е много силна ,
              Grand Vitra ddis 2008
              SEAT Althea XL tsi 2010
              Mitsubishi Canter

Коментар

Не точно тази. Модела е ВР30 (8701).

Коментар

Има и доста профи решения, лошото е, че хич не са бюджетни. Но както винаги, хубавото и евтиното, са на два различни рафта:

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Как беше - надежда всякаква тук оставете! Няколкодневното ми упорито търсене в мрежата попари крехката ми надеждица да се електрифицирам.
                    Дали пък да не заложа на Felco7, много хвалби...(чуденка). Ако някой има такава да сподели доколко е вярно това за удобството и по- малкото усилие при рязане?

Коментар

Аз нямам такава, но имам приятел, който има и е доволен. След като вече се насочи в добра посока (Felco 7), ще ти предложа да погледнеш към друг вариант Bahco PXR моделите с въртяща или PX, които не са с въртяща дръжка, но и са по-евтини. Разликата с Фелко е в по-добрата ергономика. Общо взето, който ги е опитал предпочита Бако. Честно казано е безумие ножица да струва 100+ лева, но най-накрая се предадох и аз и от чисто любопитство съм решил да купя едни Бако до седмица-две. Надявам се междувременно да ми дойде акъла, затова и все отлагам, но едва ли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X