Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кафеени зърна - условия за засаждане?
Свий
X
-
От: Кафеени зърна - условия за засаждане?
Това са и трите покълнали зърна нали? Не си ли ги сложил много близко едно до друго в новата саксия? Дане се оплетат корените им.Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Да и трите са, мислех си така да растат заедно, не би трябвало това да е проблем, не мисля да ги разделям докато растат илиПървоначално публикуван от disko04 Преглед на мнениеТова са и трите покълнали зърна нали? Не си ли ги сложил много близко едно до друго в новата саксия? Дане се оплетат корените им.
?
Коментар
-
Нашите се показаха, дръпнаха малко и ... умряха. Явно при теб вървят по-добре. Дръж ни в течение.
Коментар
-
Павка, а от растението при родителите ти правите ли кафе?
Ако да-става ли за пиене, че имам горчив опит с проба да пуша цигара свита от чист ориенталски тютюн. Щото нали бил "подправката" за масовия, та се ползвал в доста малки количества... Нямаше по-гаден вкус, Арда-та от магазина беше несравнимо по-добра.
Та дали и с кафето е така-да си иска своите технологични особености при обработката преди да стане на напитка...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Привет Коле, честно казано за толкова години не сме и пробвали да ги изпечем, наясно съм че си има технология и чалъм за тази работа, единствено сме давали на приятели от кафеените зърна за да ги посадят от меракПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПавка, а от растението при родителите ти правите ли кафе?
Ако да-става ли за пиене, че имам горчив опит с проба да пуша цигара свита от чист ориенталски тютюн. Щото нали бил "подправката" за масовия, та се ползвал в доста малки количества... Нямаше по-гаден вкус, Арда-та от магазина беше несравнимо по-добра.
Та дали и с кафето е така-да си иска своите технологични особености при обработката преди да стане на напитка...
, ако някъде има подробна информация за изпичане на кафе в домашни условия, бих пробвал като преди това, трябва да узреят кафеените зърна в зависимост дали да са червени или зелени зърната за изпичането им...
Коментар
-
Кафето докато е малко, не трябва да е на пряка слънчева светлина, обича крехка пръст като тази за палми и орхидеите, не обича преполиване с вода, да е на постоянна стайна температура и да не е над парно през зимата, това се сещам за момента като грижи за кафето.Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнениеНашите се показаха, дръпнаха малко и ... умряха. Явно при теб вървят по-добре. Дръж ни в течение.
Коментар
-
Чудя се как не сте пробвали.Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнениечестно казано за толкова години не сме и пробвали да ги изпечем
Ако бях аз щях да преровя нета за някаква технология за сушене и печене на кафе, и бих пробвал.
Ама разни хора... Аз съм експериментатор, и нищо не може да ме спре да пробвам.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Живот и здраве, когато узреят кафеените зърна, чак догодина ще е, ще проуча и направя проба за изпичането имПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧудя се как не сте пробвали.
Ако бях аз щях да преровя нета за някаква технология за сушене и печене на кафе, и бих пробвал.
Ама разни хора... Аз съм експериментатор, и нищо не може да ме спре да пробвам.
Коментар
-
Що да не е бе?
Що кафе се изпива ежедневно по света, и си е съвсем легално, защо да има и сянка от съмнение за законността му? А и колко държави формират сериозна част от БВП именно от отглеждане на кафе.
То да не е мак или индийски коноп...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Друг вид дървесина е той.Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение...
(това към Явор)
Към Павел: Има ли вариант да се обзаведа с някое зрънце за засаждане?The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар