Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добър ветеринар във Варна?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добър ветеринар във Варна?

Бихте ли ме посъветвали за добър ветеринар във Варна при който да отида с кучето ми?Поради тежкото и дишане и бързата умора ходих четвъртък и събота в ОВК до завод Дружба, но срещам противоречиви мнения за тях в интернет. Четвъртък като ходих рентгена показа течност в белите дробове като впоследтвие изкараха ~250мл кръв от тях (кучето е дребна порода 8кг тегло на 13г.), а събота сутринта й правиха ехограф на който ветеринарния лекар ми показа, че има тумор на сърцето и изкараха ~150мл кръв със секрет от белите дробове. Каза ми 2 опции - да я поддържаме като я водим за същата процедура и ако е по-често(а то ще бъде) от веднъж седмично да направим втората опция - за да не се мъчи да я приспим. Тъй като както казах по-горе срещам противоречиви мнения, бихте ли ми препоръчали някой добър ветеринар който е способен да я прегледа и да видя неговото мнение какво е.

От: Добър ветеринар във Варна?

Винаги ще срещаш противоречиви мнения - в живота не винаги резултата е положителен...
    Нашите животинки ги караме при Венци/Ултравет...
    Така, че бих пробвал алтернативно мнение... Човека е прям...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Благодаря за мнението. За съжаление ще мога да отида едва във вторник.

Коментар

Не мога да редактирам горното мнение. Вчера ходих, темата е за триене..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X