Обява

Свий
Няма добавени обяви.

On line кадастрална карта с номерата на имотите ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: On line кадастрална карта с номерата на имотите ?

приятел, не влизай във филма с поземлената... те са тежки.... иди при обслужващата фирма... с парфюми и бонбони ще минеш....

Коментар

Здравейте.Може ли да споделите как и в кой актуален сайт ,мога да видя местоположението и границите на нива по номера.Ако не може да се публикува тук,може да ми напишете л.с

Коментар

Моля те, дай линк към този сайт - мейлът ми е myma@abv.bg

Коментар

Сети се за познат земеделец в този район почти всички имат програмата Cadis с която работи и поземлената комисия, при добро желание той ще ти даде информацията.

Коментар

http://212.122.182.101/pmapper/map_s...onfig=cadaster
            Това ми е помагало доста да открия даден парцел. И координатите му свалям. Но 2 парцела прекроих прди десетина години - гледам, че не е обновявано. Няма и собственици. Но има номера и ако имаш скицата с доста търсене може и да намериш парцела. СЪВЕТ! Приближете с лупата максимално до мястото, където ще търсите, и тогава нацъкайте отметките вдясно да се покажат границите, сгради, номера и т.н. Иначе ще се шушка доста.

Коментар

За областите Монтана, Враца и Видин мога да помогна, с актуални данни за землища който не са в кадастър.
              TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
              www.kamino92.com

Коментар

Здравей, Веселин.
                Можеш ли да ми помогнеш малко с работата в този сайт .
                Дадоха ми номер на имот в Чакали- ЕКАТТЕ 80100 . Намира го като очертание в розово .
                После къде да въведа номера на имота( земеделски) за да ми го локализира ? Номера е 022082.

Мерси.

Коментар

За съжаление не знам как. И дали изобщо е възможно. Веднъж търсих една ливада. Имах скицата и претърсих местността за търсената фигура. Имам спомени, че и номера се виждаха, които съответстваха на номерата от скицата, но търсачка не намерих.

ПП. Това Чакали нещо не изкарва никакви имоти. Намерих го, приближих го, нацъках всичко, но там нищо не се показа. Явно не за всичко става тоя сайт.
                  Последно редактирано от Veselin Monkov; 24-04-16, 19:40.

Коментар

http://212.122.182.105/mrrgisv1/
                    Тук има граници на ниви, но за съжаление няма собственост. Случайно видях, че ги има, не съм сверявал, на мен ми трябва за друго тази карта.
                    Кольо Динев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X