Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отглеждане на екзотични птици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отглеждане на екзотични птици

Здравейте, понеже не намерих подобна тема, ако има се извинявам, направих тази. От скоро се занимавам с отглеждане на такива птици, става въпрос за пауни, фазани и токачки, и някоя друг вид декоративни кокошки, сега работя върху външното помещение - клетка, та ако има други ентусиасти да обменим опит, а може и животинки.
    "Най-опасната фраза в езика е: "Ние винаги сме го правили по този начин."

От: Отглеждане на екзотични птици

Мой познат, също като тебе от скоро отглежда същите пернати ( спомена, че ходил в Унгария за някои от тях ). Не съм сигурен обаче, че влиза в този форум. Ще му спомена, все пак!
    Казано е:
    -"Обичай ближния",
    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Токачки гледат в селото на баба ми и дядо ми. Пускат ги свободно да си ходят и ядат каквото намерят и с нищо не се различава отглеждането им от комшиите от това на кокошките.

Коментар

Напиши Пернати .ком и чети на воля
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Благодаря, много полезни четива!

Коментар

Здравей и аз отскоро се запалих по пернатите https://lh3.googleusercontent.com/rU...w149-h112-p-no
            https://lh4.googleusercontent.com/-1...017_174240.jpg
            https://lh5.googleusercontent.com/-c...121831-1-1.jpg
            Последно редактирано от STROIL; 15-11-13, 08:26.

Коментар

Хубава волиера, моята е още в процес на правене, но мисля с по-малки квадрати на мрежата, да огранича влизането на врабци, а тя си иска и доста финансова инвестиция...
              Как си направи "покрива" тестван ли е зимата при сняг?

Коментар

Здравей покрива е от мрежа против птици с която покриват лозовите масиви,сложил съм я на няколко реда тел.Този модел мрежа не съм тествал на сняг но съм тествал мрежа за краставици на друга волиера миналата зима.Задържа сняг и трябва да се почиства отвреме на време но издържа на доста сняг,и тази мрежа ще трябва да се чисти от сняг но металната мрежа и тя трябва да се чисти а и цената и засега за 40 квадрата ми е скъпичка.

Коментар

Снега най ме тревожи, понеже не живея, където е волиерата, но мисля да го подсиля с повечко метални прътове, тази мрежа, която си ползвал текстилна ли е?

Коментар

Мрежата едната се води екструдирана мрежа а на волиерата на снимката е от моновлакно.Първата мрежа е 0.39ст за квадрат а втората 0.79ст за квадрат.

Коментар

Може да ме намерите на skype:gandalf_hsr да ви пратя сайта с мрежата за да не е реклама.Може да обменим опит.

Коментар

Малко снимки и от мен на вътрешната част и птиците:
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1090860.jpg
Прегледи:1
Размер:136.6 КБ
ID:5546327Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1090946.jpg
Размер:138.5 КБ
ID:5546328
                        Както и клетката отвън в процес на работа:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1090949.jpg
Размер:238.5 КБ
ID:5546329

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X