Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шипове на Немска овчарка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шипове на Немска овчарка.

Имам Немска овчарка (Канадски вълк) на 10-11г. От две три седмици започна трудно да ходи задните не го държат,по доктори заключение шипове,витамини биха му инжекции.Вчера предна лява лапа не може да я движи, храни се но слабее,сутрин го гушкам и на терасата на слънце вечер го прибирам на топло..................Дайте идеи какво да правя,доктора ли да сменя.Или няма спасение.
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

От: Шипове на Немска овчарка.

Смени доктора, но това не е гаранция, че ще се оправи. Вече е и на възраст и започва да се предава. Не искам да ти се меся, ти си решаваш, но ако започнеш да виждаш, че кучето се мъчи прекалено много, отърви го от мъките му.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Къде му поставиха диагнозата и къде е ошипен? Какви витамини и инжекции му слагат? Напълно обездвижен ли е,че го носиш? Щом и с предните и задните крака има проблеми,да разбирам ли,че е ошипен целия гръбнак ?
      Спасение няма,ако е сигурна диагнозата.Има поддържаща терапия,с намаляване на болките.Има индикации,че човешките артростаибил и бомазил действат болкоуспокояващо и противовъзпалително с добри резултати. Аз бих посетил Централната ветеринарна клиника за преглед при техните специалисти и допълнителни изследвания или просто консултация с наличните рентгенови снимки. При шиповете е характерно провлачване на задните кръка и едно такова... "търкане на ноктите" в асфалта. Ако просто не го държат краката,може да е нещо съвсем др. Има животни,които с поставена диагноза,живеят спокойно години наред... но терапията си е средства и ходенето по доктори.

Коментар

Ходи много трудно, провлачва задните кръка сега и предния мъка.Водя го на Овча Купел клиниката, биха му болкоуспокояващо и противовъзпалително.Яко го тъпча с витамини.Имам двама калпазани на 3г. и 7г. и положението е много деликатно.До терасата са стълби затова го нося.Централната ветеринарна клиника при зоопарка ли е.

Коментар

Малко по-нагоре от входа на зоопарка от страната на "Симеоновско шосе" посока околовръстното, но не е на шосето а на успоредната пряка,която върви по оградата на зоопарка.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Мерси за информацията.

Коментар

http://centralvetclinic.com/13/%D0%B...B%D0%B5%D0%B2/
              Ако решиш да хоиш при тях,звънни предварително да уговориш час. Това е твоя човек,въпреки че и колегата му ортопед,чувам че е много добър.
              Успех и да споделиш после,какво е станало.

Коментар

Влошава се, сутринта дишаше доста лошо,днес съм на работа утре сме по доктори.

Коментар

Има ли вероятност да са му хвърлили отрова.

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                    Има ли вероятност да са му хвърлили отрова.
                    По принцип - да, но във вашия случай-едвали...
                    Отровиха ми две кучета. Реакцията е бърза и драматична. Естествено зависи от отровата, но винаги има повръщане и отказ от храна.
                    Най--добре е още днес да се обадите в Централната ветеринарна клиника. Мисля, че имат и спешен денонощен кабинет.

Коментар

Четвърто куче ми е,до последно съм се борил за всяко едно.Преди 11г.щях да пр.......ебия,лекуващия доктор.Аман от некъдърници

Коментар

Аз бих проверил и в клиниката,дето е към самия зоопарк. Тя е от другата страна от към Кокакола.
                        Тези от "централна ветеринарна" малко търгаши ми се струват.
                        С котки ми е опита и с папагали, ама нещо нефелни ми се струват.

Коментар

Централната ветеринарна работи денонощно,а до 7ч. всеки ден са в пълен състав. Ако е спешен случая,ще викнат доктор специалист по спешност,ако си е тръгна,няма да те отпратят за "утре",когато може да е късно. Ако можеш не чакай,а го закарай още тази вечер.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Аз бих проверил и в клиниката,дето е към самия зоопарк. Тя е от другата страна от към Кокакола.
                            Тези от "централна ветеринарна" малко търгаши ми се струват.
                            С котки ми е опита и с папагали, ама нещо нефелни ми се струват.
                            И аз имам такива индиректни впечатления, както и директни от тази в Овча Купел (зад 345). Пробутват без обяснения скъпи лекарства без да има нужда от тях. Имам приятел-ветеринар, който работи в Надежда и Крива река, за който гарантирам, че е компетентен и не е мошеник. При желание ще дам координати на лични.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Няма го вече Арчи.Моля ключ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X