Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с опикаващ дивана котарак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с опикаващ дивана котарак

Пробвай със смяна на тоалетната - вестници или сух пясък. Може пък да има ефект. Котките не се интересуват от цената на това, върху което пишкат ...
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
      Искала е да ти каже, че не понася силиконовата тоалетна... Явно са доста гнусливи.
      Подкрепям. И моите не понасят силиконовата тоалетна (а то каква ли е и ползата от нея - скъпо и бързо се вмирисва).

И да, гнусливи са. Поради което са чисти и поради което са одомашнени в епоха, в която хората вече са имали понятие за чисто и мръсно.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Без да ми скачате, ама природата е определила място на котките и кучетата, и то не е в апартаментите.
      За котките не позна. Това си е направено да живее при хората. Пази чисто (или поне по-чисто от някои хора), гледа се само, яде човешка храна, занимава децата и трепе вредителите по храната. Някои хора имат дребни проблеми с котките, ама то някои хора и с крушката в банята имат проблеми, преживява се.

Виж, куче как се гледа в апартамент още нямам представа, ама някои хора и това постигат.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Подкрепям. И моите не понасят силиконовата тоалетна (а то каква ли е и ползата от нея - скъпо и бързо се вмирисва).

И да, гнусливи са. Поради което са чисти и поради което са одомашнени в епоха, в която хората вече са имали понятие за чисто и мръсно.

За котките не позна. Това си е направено да живее при хората. Пази чисто (или поне по-чисто от някои хора), гледа се само, яде човешка храна, занимава децата и трепе вредителите по храната. Някои хора имат дребни проблеми с котките, ама то някои хора и с крушката в банята имат проблеми, преживява се.

Виж, куче как се гледа в апартамент още нямам представа, ама някои хора и това постигат.
        Викаш мястото на пудела и сума ти още декоративни породи е да пази стоката на двора?

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Викаш мястото на пудела и сума ти още декоративни породи е да пази стоката на двора?
          Нищо против пудела. Имам предвид как се гледа пудел, без да се извежда навън. Има още по-декоративни породи, които се възпитават като котките (ама си е бая възпитание).

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            ...
            Ами лесно - кучето е по-малко от котките
            Кучето ми в момента е 1.9кг и като поотрасне ще стане навярно дори 2.5-3кг (малтийска болонка).
            Та котките съвсем не му се дават, защото са по-големи от него...
            Но мога да сравня пряко поведението на котките в апартамент и къща - на времето съм живял в къща (в центъра на град) и имахме 3-4 котки и котарака...
            Наистина в къща котките се чувстват много по-свободни - територията, която обхождат е много по-голяма, въпреки, че даваха жертви по пътищата (къщата бе в центъра на град)...
            Да, на котешките сватби на двора ставаше малко шумно, ама какво да се прави

Общо взето - няма място за сравнение...

А относно силиконовата тоалетна - с точно обратното впечатление съм... Не се вмирисва толкова бързо. Не цапа толкова много и т.н..
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X