От: Работа с мотофреза
колега а като работиш махаш ли предното пластмасожо колело, че с него няма как да се работи- това колело служи само за добър екстериоерен вид на фрезата по снимките на кашоните в големите магазини
колега а като работиш махаш ли предното пластмасожо колело, че с него няма как да се работи- това колело служи само за добър екстериоерен вид на фрезата по снимките на кашоните в големите магазини
. Остава да направя и плугО да е читаво фанат и да видя как ще е с него хавата.
. От работа не бягам... Миналата година щях да орЪ, но не остана време и само изчистих къпините. Сега кося и вадя трева като ми остане време. Екпсериментирам с фрезата на терен около 50-60 квадрата за да трупам опит. Все пак ако направя тоя плуг да не се метка като луд мисля, че ще оре що годе, щото и сега свърши малко работа. Ясно е че ще се вика трактор за голямото като зачиста и ще е към то есента. Инак за сеенето не е толкоз късно щото при мен е по-хладнично и изостават нещата с близо месец. Така или иначе за тази година нямам план да стане градината голяма и изпипана, но все пак действам. Инак имам и едно по-малко п'рче до къщата и него си го прекопах и засадих вече. Явно съм я надценил фрезата, че може и да оре
Но за ръцете ........... няма да свикнеш ,все така ще си е ,но пък няма всеки ден да фрезоваш ,за два три пъти в годината все ще устискаш , а пък си е 100 пъти пи добре от колкото да млатиш с мотиката
Коментар