Не знам откъде се взе това в двора ми.Дали някой майстор го забрави!!!!Къде да го изсхвърля?Понеже си нямам идея какво е,и проверих в гугъл.Ако не бъркам,е доста опасно(токсично,отровно).Представлява малка алу,тубичка с 30 таблетки.Но не знам,колко са вътре.Както прочетох е опасно и да се отваря.Какво да го правя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Aluminiumphoshid
Свий
X
-
От: Aluminiumphoshid
на тел. 0700 11 750
Прибират стари лекарства препарати, счупени термометри, химикали пестициди и тн.
http://www.monitor.bg/article?id=332640LZ1ZAH
-
Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнениеДобре е бързо да го дадеш на сигурно място. На мене става, пиши как да се видим - и аз съм във Варна. Не го отваряй и още повече не го дръж отворено и в затворени помещения.
Коментар
-
За нахранване на любопитството - селскостопански препарат е, отрова, и се ползва срещу разни гадини. Действа с отделените при разграждането продукти. Остаряла и прекратена технология. Разбира се може да се отваря, но на открито или силно проветриво, не се пипа с ръце, яде и други такива.
Не е безопасно.
Коментар
-
Почти тотален инсектицид, при което много добър! Хич не е остарял, спрян е от производство защото си върши работата. Има фумигиращо действие, но не е чак толкова бързо да се разпада, в почвата има повече от месец действие.
Дет се вика, хубавинка си е, ако си имах и аз малкооо.....ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Паламуда и карагьоза да му мислят сега
Коментар
-
Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнениеТрябва ми срещу сколопендра, искам го!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар