От: Как съвременните феодали дърпат обществото ни назад и надолу
Аз до сега субсидии не съм ползвал. Нямам и намерение. Дребен съм, но свободен.
Изказвам свое мнение:
Против субсидиите съм, защото един път ти дават пари за да сееш, а в същото време ти си определяш дали да изнасяш продукцията и на каква цена да продаваш.
Това не помага на народа, а създава сегашната ситуация - интереси не земеделски, а финансови и то схема .
Ако спрат субсидиите няма да спрат сеитбите и добивите. Това си е бизнес.
Познавам бизнесмен с 20 000 декара. Той не знае къде му е земята. Плаща на кооперация за всичките мероприятия и пуска продукцията на борсата.
Винаги е на печалба (солидна) и то още преди субсидиите. Не съм чул да се оплаква, че е ниска изкупната цена или че е скъпо горивото.
Просто работи своя бизнес и толкова.
Субсидиите са схема за разпределяне на пари (чужди) на наши хора.
Аз до сега субсидии не съм ползвал. Нямам и намерение. Дребен съм, но свободен.
Изказвам свое мнение:
Против субсидиите съм, защото един път ти дават пари за да сееш, а в същото време ти си определяш дали да изнасяш продукцията и на каква цена да продаваш.
Това не помага на народа, а създава сегашната ситуация - интереси не земеделски, а финансови и то схема .
Ако спрат субсидиите няма да спрат сеитбите и добивите. Това си е бизнес.
Познавам бизнесмен с 20 000 декара. Той не знае къде му е земята. Плаща на кооперация за всичките мероприятия и пуска продукцията на борсата.
Винаги е на печалба (солидна) и то още преди субсидиите. Не съм чул да се оплаква, че е ниска изкупната цена или че е скъпо горивото.
Просто работи своя бизнес и толкова.
Субсидиите са схема за разпределяне на пари (чужди) на наши хора.
Коментар