От: Кучешка храна, или с какво храните кучето си..
Имам гордън сетер или поне прилича на такъв. Не яде никакви гранули. Храня го основно с варени пилешки фенери или някакви други обрезки, гръклян, различни кости. Периодично му купувам и му варя риба. Странното е, че и се нахвърля първия път. Втори път яде, но без особен апетит. След това около две седмици, никакво внимание на рибата. Яде и всякаква човешка храна.
Имам гордън сетер или поне прилича на такъв. Не яде никакви гранули. Храня го основно с варени пилешки фенери или някакви други обрезки, гръклян, различни кости. Периодично му купувам и му варя риба. Странното е, че и се нахвърля първия път. Втори път яде, но без особен апетит. След това около две седмици, никакво внимание на рибата. Яде и всякаква човешка храна.
Много си противоречиш,нямам намерение да споря,всеки човек е различен.Тук не става въпрос за психология и за общуване с животното,какво значи да го разбирам? Аз го разбирам,че му се яде торта,то само си преценява ли? Аз за разлика от него знам,кое е добре за него и кое не е.Те немогат да се грижат сами за себе си и ако ние не им осигуряваме всичко необходимо,няма да им се радваме дълго.Дано не се обидиш,но предполагам,че си от хората които ще изчетат 200 теми,за това кое е най-подходящото масло за джипа ...ама за кучето,което със сигурност винаги ще е най-верния ти приятел,не си даваш зор да разбереш от какво има нужда.Е при мен е обратното,искам то да е добре,а на маслото майната му.
Коментар