Здравейте,рових се из форумa и не можах да намеря обща темичка за домашните любимци и затова реших да направя една обща в която всеки да споделя за своя домашен любимец каквото и да било хвалби,критики към породи,дресировки и т.н.Та аз да ви се похваля имах едно питбулче преди няколко години страшно интелигентно куче,това където разправят че било злобно,тъпо и т.н. няма нищо вярно в това,всичко зависи от дресировката и самият характер на кучето.Знаеше елементарни команди като стани,легни,седни,дай лапа и най интересното рови
беше си багерист по душа,за 5 мин.копаеше дупка 30см а тогава баща ми садеше дръвчета на вилата и кучето беше постоянно с него,кучето копае дупката до половината той я докопваше и садеше дръвчето
За съжаление нямам негови снимки в момента,защото кучето си отиде преди няколко години от старост,имам го на няколко хвърчащи снимки вкъщи,но в момента съм в Италия и няма как да ги намеря,но края на годината ще се прибера и ще ги потърся...Преди имах и една котка-мъжка не беше породиста,но беше голям мишкар,беше бездомна и на Петров ден беше дошла на вилата и я кръстихме Пепи и се завъртя около къщата,където ние го хранехме когато ходехме,където той си ловеше мишки,пилци и змии....абе беше си ловец,една сутрин пред вратата беше довлякъл един смок и ми беше изкарал ангелите
след време го бях заварил да си играе със един слепок гледахме си го 2 години,и нямаше никакви гадини около вилата,но след време изчезна някъде и не се върна.....имам някой негови снимки,но пак са ми вкъщи.Може и вие да споделите,разкажете нещо за вашия домашен любимец.

Коментар