Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Праскова

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Праскова

Колеги, търся си дръвчета праскова, задължително на бадемова подложка, ако може някой да помогне, ще съм много благодарен. Сорт Хале или не знам как се казва този, чиито плодове има форма на бадем Преди време бях купил, но се оказваха други, ще ги махам, понеже не виреят добре край морето. Трябват ми няколко дръвчета за градината. Благодаря предварително, ако някой се отзове на молбата ми.
    Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

От: Праскова

На ул. "Д-р Пискюлиев", срещу рибната борса има един гараж където продават различни сортове, включително и "Хале". Купувал съм от там. Есента си купих две разновидности на "Хале". След две години ще се разбере истината.

Коментар

От: Праскова

Благодаря ти, но желанието ми е да избегна периода от две години, за да не съм в изходна позиция отново. А пробвал ли си да ашладисаш?
      Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X