Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ветеринар по птичките в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ветеринар по птичките в София?

Взехме от пазара на подуене вълнисти папагалчета за рождения ден на щерката. До тук добре, ама като се зачетох по едни кърлежи, орнитози с 20% смъртност при хората, едни чудеса от опасности, пневмонии, енцефалити и т.н. хламидиази, та реших да питам, имате ли познат ветеринар, който може да прави изследвания и да прегледа тез две птичета, за да ми е по-спокойно и на мен и на майка им? Пък и по-добре прегледани и здрави, отколкото нищо не подозиращи и болни и те, че и ние.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

От: Ветеринар по птичките в София?

Зад зоопарка е ветеринарната му клиника. До Кока колата,

Коментар

Аз бих предложила Централна ветеринарна клиника, до Зоопарка. На сайта им има информация за специалистите и ценоразпис. Препоръчвам обаче от общи лични впечатления за клиниката, не от опит с птички.
      Това за заразите по хората всъщност ми се струва доста преувеличено. По-лошото е, че птичките наистина много лесно и бързо се разболяват и ако не се реагира много бързо и с читав доктор, умират. Това вече от опит... Така или иначе, е добра идея да ги погледне лекар, а и да си съставите мнение към коя клиника и кой д-р да се обръщате в случай на нужда занапред.
      Сигурна съм, че детенце много ще им се зарадва Стискам палци да са здравички и много години да си се радвате взаимно!

Коментар

Най-добрият птичи доктор в София е д-р Мишо Велев.Това е човек, които истински обича животните, а птичките са му слабост.
        Кабинетът му е зад Била-та на бул. България.
        Иначе живее в Бистрица. Ще ти изпратя телефона му на лични.

Коментар

д-р Христов ми спаси папагала и птиците са му специалност Зоо Центъра на Суходол

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X