Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къртица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къртица

От година- две в нашия двор се е заселила къртица. В началото беше като домашен любимец-малка,черна като от кадифе./децата много и се радваха/ Миналата година беше горе долу ясно коя част на градината обитава, цяла зима вдига къртичини в парника, а сега вече е непоносима. Може ли някой да каже как бихме могли да се отървем от нея?

От: Къртица

Само със груба сила.
    Не се набутвайте със ония електронните плашилки, защото аз откакто я сложих имам чувството че слепите кучета и къртиците започнаха да се събират на музиката!!!
    При мен проблема е със слепите кучета. Изядоха ми всичките лалета и зюмбюли тая пролет. Направо ми се реве!!!!
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Капан за къртици .

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
        Капан за къртици .
        От къде може да се купи и как действа при положение, че всяка сутрин сме +2 нови къртичини?

Коментар

Чувал съм, че слагат риба в дупките. Миризмата ги карала да отидат на гости в съседите.

Коментар

Виж тук: http://zeleno.bg/bg/products/348-kap...mole-trap.html

Коментар

Или някой по-ербап котарак, върл ловец, като тоя от аватара ми. Миналото лято извади 7-8. Оттогава не са се мяркали, но пък слепото куче е жива напаст...
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Лют котарак му е майката, имам един на къщата, нищо живо неможе да припари .
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Мойта е женска котка,ама ги мори яко.Не ги яде,носи ми ги да се похвали.Това е спасението.

Коментар

Един приятел сподели. Не съм пробвал още , че не ми се е налагало. Бутилка с пропан-бутан с извод за горелка. Пускаш газа в една от къртичините и го оставяш да се понапълни докато замирише от другите дупки. Звучи логично поне. Пропана е по-тежък от въздуха и е редно да навлезе в дълбоките места ......
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ако не държиш на хуманните методи - димки в дупките. От амониев нитрат и вестници са най лесни за приготвяне но има и много други варианти дори по агро аптеките съм виждал специално за тази цел.
                      Номера е да се запалят няколко димки едновременно в различни дупки и тунелите се зариват веднага. Ако се запали само в една дупка метода не работи.

Коментар

Я си вземете http://www.tehnomag.net/eshop.php?bo...=3&page=descr_, ама батериите, са 3 по 2-4 лв качествените, но върши страшна работа за срок от 6 м. Подземното плъхче отива в съседите Същото уредче ,го има и в магазините Конрад, но вземете немското от 30 лв.
                        Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Дядо ми (лека му пръст) на времето ги оправяше посредством маркуч и вода. Пъхаш маркуча в най-високата дупка (ако има денивилация) и пускаш водата докато не бликне от всякъде (имахме помпа и кладенец - та нямаше проблем с дебита). Издавят се пущините, а каквото оцелее - бяга..

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                            Един приятел сподели. Не съм пробвал още , че не ми се е налагало. Бутилка с пропан-бутан с извод за горелка. Пускаш газа в една от къртичините и го оставяш да се понапълни докато замирише от другите дупки. Звучи логично поне. Пропана е по-тежък от въздуха и е редно да навлезе в дълбоките места ......
                            И плевника-бууум...Подпираш се на 1 мотика по средата на двора и чакаш...
                            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Хаха, за пропан бутана не знам, но за водата и пълненето на къртичина с вода, дядоми едно време казваше "къртичина няма пълнене". В нас има доста из градините копат, но котките хващат отввреме навреме. Имам хъски, то също ми се е случвало да хваща и после си играе с тях Май имаше и някаква отрова за попови прасета и къртици, слепи кучета и подобни земекопни вредители, ако някой е пробвал да каже дали действа. И още нещо да спомена, ако ти е малко мястото, къртиците копаят рано сутрин, призори, чакаш с една вила, аз лично така съм убивал няколко.
                              Ако е машина, нека бъде немска!
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X