Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ферма за охлюви

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ферма за охлюви

Здравейте! Интересува ме каква е цената на малките охлювчета и от къде мога да ги закупя...

От: Ферма за охлюви

Влез във Fermer.bg и виж темата "какво е състоянието на пазара за охлюви". Направи си добре сметката.
    Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
    0895445845

Коментар

Преди 5 години и аз се запалих да отглеждам охлюви и да печеля от това. Имам достатъчно земя, имах и желание...
      Добре, че си направих труда да изчета всичко, което открих като информация. И се отказах, след като внимателно прочетох проекто-договора...
      Оказа се, че Националния охлювъден клъстер контролира всичко и на входа и на изхода. Всичко необходимо се купува от тях , продукцията те я окачествяват и изкупуват на цени, определени пак от тях. Договорът просто те поставя на колене пред въпросния Национален клъстер.

http://nokbg.eu/index.php

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=87514
        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Верно е това че баламите немат свършваненема нужда и от кука тия захапват влакното и стискат
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

То самата дума "клъстер" колко гадно звучи ................ бегаи далече,това си е капан,тия са запалили мноо хора...........има много животни за гледане,що пак точно охлюви....................

Коментар

То самата дума "клъстер" колко гадно звучи ................ бегаи далече,това си е капан,тия са запалили мноо хора...........има много животни за гледане,що пак точно охлюви....................
              Защото изглежда много лесна работа и хората много лесно се хващат на въдицата...

Коментар

В момента съдят клъстъра. Бил пирамида. Видях по телевиаията преди няколко дни.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Дано този път хората осъзнаят истината. Предишния път при тема за охлюви ми се обидиха защото споделих истината .
                  А тя е само една - да ви вземат парите и после да се спасявате поединично.
                  Сега вече всичко лъсна публично и въпреки това има хора с мерак за охлюви от оторизирана люпилня.
                  Имам чувството, че във форума се пуска тази тема за да се хванат НОВИ риби.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X