Здравейте! Интересува ме каква е цената на малките охлювчета и от къде мога да ги закупя...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ферма за охлюви
Свий
X
-
От: Ферма за охлюви
Преди 5 години и аз се запалих да отглеждам охлюви и да печеля от това. Имам достатъчно земя, имах и желание...
Добре, че си направих труда да изчета всичко, което открих като информация. И се отказах, след като внимателно прочетох проекто-договора...
Оказа се, че Националния охлювъден клъстер контролира всичко и на входа и на изхода. Всичко необходимо се купува от тях , продукцията те я окачествяват и изкупуват на цени, определени пак от тях. Договорът просто те поставя на колене пред въпросния Национален клъстер.
http://nokbg.eu/index.php
Коментар
-
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
То самата дума "клъстер" колко гадно звучи ................ бегаи далече,това си е капан,тия са запалили мноо хора...........има много животни за гледане,що пак точно охлюви....................
Коментар
-
В момента съдят клъстъра. Бил пирамида. Видях по телевиаията преди няколко дни.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Дано този път хората осъзнаят истината. Предишния път при тема за охлюви ми се обидиха защото споделих истината .
А тя е само една - да ви вземат парите и после да се спасявате поединично.
Сега вече всичко лъсна публично и въпреки това има хора с мерак за охлюви от оторизирана люпилня.
Имам чувството, че във форума се пуска тази тема за да се хванат НОВИ риби.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар