Бих желал някой от колегите с опит да сподели идеи за оранжерия в двора. И аз искам да се опитам да се насладя по-дълго време на домашно отгледани домати и краставици
Мисля да направя конструкция от полипропиленови тръби, но колената, които има за връзка, са строго ограничени и не мога да се осъзная как да направя повечето внадки. Не ми се занимава с винкели и железа, затова търся някакъв алтернативен вариант. Естествено ще се покрие с UV-найлон
Притеснява ме и лекотата на конструкцията, която ще се получи.
П.П. Най лесно би било да е дървена конструкция, но влагата ще я скапе много бързо. Мястото, което имам е около 15 кв.м отделено за оранжерията между овошките. Ако има колеги да споделят мнение ще съм много благодарен
Мисля да направя конструкция от полипропиленови тръби, но колената, които има за връзка, са строго ограничени и не мога да се осъзная как да направя повечето внадки. Не ми се занимава с винкели и железа, затова търся някакъв алтернативен вариант. Естествено ще се покрие с UV-найлонП.П. Най лесно би било да е дървена конструкция, но влагата ще я скапе много бързо. Мястото, което имам е около 15 кв.м отделено за оранжерията между овошките. Ако има колеги да споделят мнение ще съм много благодарен
Коментар