Освен всичко останало - да си призная, че имам една голяма страст и това са цветята. Ще ми се да ви покажа моите цветенца, собствено посадени и отгледани от мен. Да посадя семенце и да го гледам как расте, ме прави неимоверно щастлива, и част от магията на вечната природа. Понякога набучвам просто пръчка за подпора на някоя лиана - но, и пръчката почва да пуска листа... Не знам как се случва, явно синхронът между мен и природата е в силна кондиция, за което аз съм особено щастлива, и с показаното се надявам да внеса малко радост, и удоволствие в неделното ви утринно кафе.
Азалии

Парапетът на терасата

Тунбергия еректа

Клематис "multi blu"на терасата

Клематис "Ville de Lion" по стената на къщата

Бегонии разни...запалих се от "пруста с бегониите" в "Сто години самота" на Маркес

т.н.Каменно цвете

Ето едни прости "циганчета" - или Impatiens

Руелия и пасифлора в съжителство

Ъгъл в двора

Хортензията е на около 55 години!!!

Лобелии на парапета

Африканска теменужка, или микро сентполия

Това с бебета Аристолохия, които с триста зора отгледах и са посадени в бара на Майкъл.

Ако ги опази ще цъфтят ето така:

или така

И накрая един красив етюд от входа на заведението "19 век" у Филибето!

Има още много снимки...но искам да знам дали ви хареса всичко това. Ако да - ще има продължение. Показах това с удоволствие и с надежда за повдигане на настроението в така посивелия напоследък живот.
Надявам се този уникално красив жълт цвят да ви направи слънчев деня!

Който познае какво е това - печели бутилка червено вино. Ноооо - от всеки непознал - жълта китка за мен - жълтите цветя са ми любими!
Азалии
Парапетът на терасата
Тунбергия еректа
Клематис "multi blu"на терасата

Клематис "Ville de Lion" по стената на къщата
Бегонии разни...запалих се от "пруста с бегониите" в "Сто години самота" на Маркес
т.н.Каменно цвете
Ето едни прости "циганчета" - или Impatiens
Руелия и пасифлора в съжителство
Ъгъл в двора
Хортензията е на около 55 години!!!
Лобелии на парапета

Африканска теменужка, или микро сентполия
Това с бебета Аристолохия, които с триста зора отгледах и са посадени в бара на Майкъл.

Ако ги опази ще цъфтят ето така:
или така
И накрая един красив етюд от входа на заведението "19 век" у Филибето!
Има още много снимки...но искам да знам дали ви хареса всичко това. Ако да - ще има продължение. Показах това с удоволствие и с надежда за повдигане на настроението в така посивелия напоследък живот.
Надявам се този уникално красив жълт цвят да ви направи слънчев деня!

Който познае какво е това - печели бутилка червено вино. Ноооо - от всеки непознал - жълта китка за мен - жълтите цветя са ми любими!

Коментар