Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Орхидея Фаленопсис - Вдъхване на Живот

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Орхидея Фаленопсис - Вдъхване на Живот

Имам такова цвете в къщи .Мислих си, че е нормално по това време на годината да не цъфти, обаче преди 2-3 седмици видях на един прозорец две цъфнали с мноооого цветове.
    Посъветвайте ме как да се държа с нея за да се радвам на цветовете й.Расте си в прозрачна саксийка, полива се когато зелините коренчета започнат да потъмняват.Така ми казаха да я отглеждам ... обаче аз искам и да цъфти
    Благодаря предварително
    RAV 4
    F650GS

От: Орхидея Фаленопсис - Вдъхване на Живот

Да дойда да я направим на салата бе? Няма да я мислиш повече...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
      Имам такова цвете в къщи .Мислих си, че е нормално по това време на годината да не цъфти, обаче преди 2-3 седмици видях на един прозорец две цъфнали с мноооого цветове.
      Посъветвайте ме как да се държа с нея за да се радвам на цветовете й.Расте си в прозрачна саксийка, полива се когато зелините коренчета започнат да потъмняват.Така ми казаха да я отглеждам ... обаче аз искам и да цъфти
      Благодаря предварително
      Ами най-вероятно тез дето си ги видял са били току що купени от магазина, а там пък са били току що доставени от някоя специализирана оранжерия в Холандия. Което означава че са гледани при контролиран климат, напомпани и форсирани с химии и докарани до перфектен търговски вид.
      Нали не очакваш, че у вас можеш да докараш перфектните условия на оранжерийното производство?

Коментар

Бяха на прозореца на библиотеката.Съмнява ме там да има перфектни условия за отглеждане.Мисля си ,че изтървам нещо в отглеждането и се чудя какво ли е то.
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
          Бяха на прозореца на библиотеката.Съмнява ме там да има перфектни условия за отглеждане.Мисля си ,че изтървам нещо в отглеждането и се чудя какво ли е то.
          По-скоро са били купени същия ден от някой магазин и са били още пресни пресни.

Коментар

Майкъл , благодаря за упътването.Доста интересно място е сега ще имам да чета мноооого
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X