Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Многофункционална пръскачка/поливачка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Многофункционална пръскачка/поливачка.

Здравейте,
    всеки ден ми се налага да поливам тревните площи пред дома ми,но тъй като двора ми има неправилна форма ,т.е на места е широко,а на места тясно ми се налага да купя някаква многофункционална пръскачка,която да може да покрива различни по фрома тревни петна.Най-проблемно ми едно каре ,което е около 1.5 м широко и дълго около 10м,та пръскачката която ползвам в момента се оказва,че доста пръска на плочника и по храстите.Може ли да ми препоръчате място къде да купя такава?Последно гледах в Бриколаж някакви,но точно като за мен няма.

От: Многофункционална пръскачка/поливачка.

С една пръскачка няма да стане, трябват няколко. Срещу зала "Универсиада" има магазин за градинска техника. Предлагат компоненти и системи на "Гардена" (много качествени, но и на съответната цена) някои от тези които се вкопаваха в земята имаха и регулиране на периметъра на пръскане.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      С една пръскачка няма да стане, трябват няколко. Срещу зала "Универсиада" има магазин за градинска техника. Предлагат компоненти и системи на "Гардена" (много качествени, но и на съответната цена) някои от тези които се вкопаваха в земята имаха и регулиране на периметъра на пръскане.
      +1
      Магазина го знам,но отидох да проверя какво имата и си купих,може да пръска на около 4 м встрани и около 1,5 напред.Вече си пръскам на воля.

Коментар

Има пръскалки за неправилни форми на терена, сам си я настройваш на каквато форма (неправилна) искаш. Настройваш си и цената на 380лв. и си готов за поливане. Става и само с една.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Мойта я взех за 38 лева,прави 7 различни петна и общо взето е перфектна за мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X