Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз го знаех, ама ... (Сигурност в къщи, аларма и охрана)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз го знаех, ама ... (Сигурност в къщи, аларма и охрана)

1.Ако имате блиндирана врата с касова брава - никога след като заключите отвътре не оставяйте ключа в бравата. Под какъвто и ъгъл да е завъртян-не го оставяйте там, извадете го!

2. Добавете здраво резе и вечер го пускайте и него + малка аларма срещу открехване/отваряне на врати и прозорци. /2.50лв/

3. Бъдете ПОстоянни и дисциплинирани относно сигурността!

Резултат : /Въпреки СОТ-а/ , няма да има опасност да ви " завият нощем, ако сте се отвили с цел да ви предпазят от настинка" докато спите сладко с/до/без/ жена си и децата в другата стая !

------------------------------------------------------
    парен супа духа.... ;-)

Re: И аз го знаех, ама ...

Ммм да,един приятел се убеди в правотата на горенаписаното по доста гаден начин.От коридора липсваха да gsm-а,чантата на жена му и мй още неща.Когато някой от семейството се размърдал,"гостите" си плюли на петите и заключили вратата отвън.Гадна работа.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Re: И аз го знаех, ама ... (Сигурност в къщи, аларма и охрана)

през врата ли са влезли или през балкона /и са си тръгнали през вратата/?
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: И аз го знаех, ама ...

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        Ммм да,един приятел се убеди в правотата на горенаписаното по доста гаден начин.От коридора липсваха да gsm-а,чантата на жена му и мй още неща.Когато някой от семейството се размърдал,"гостите" си плюли на петите и заключили вратата отвън.Гадна работа.
        100% същия случай...

Влизат през вратата / отключват с твоя ключ, както си е вътре - хващат с цангичка това което стърчи от него след като свалят декоративната капачка и са вътре/

Едно малко недоглеждане и разсейване и резултата е налице ..

Коментар

ужас! добре, че не заключвам...

най-лошото не е, че ще ти вземат дрехи, пари и т.н. а, че след това постоянно ще живееш в стрес дали няма да влезат пак...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз не бих нарекъл това стрес, по скоро надежда пак да влязат...
            VPetrov.photography

Коментар

Феномен...

От 4 години ремонтирам една извънградска къща..
              Още щом започнах, махнах всички всички врати, демонтирах входния портал, от 4 години, всеки когато иска може да влезе в тоя имот, вътре си е с обзавеждането, включително и с новата аудио и видео техника, която вкарах..
              Просто влизаш и си взимаш...

Никой не е влизал, за тия години, откраднаха на съседката капака на кладенеца - за метал, разглобиха и оградата, ама не щат да се пробват при мен... Нямам представа защо?

Коментар

Не е феномен и аз съм така. Обаче 1 седмица след като поприключих и "затворих" къщата, един ентусиаст ми счупи вратата на гаража. После разбра, че е сгрешил и вече година никой не се е пробал, незнам защо?

Коментар

Добре де, не знаете. Аз много и искрено се интересувам от неясните неща в природата. Не може ли да организираме някоя група за посрещане на изгреви примерно, в къщи и апартаменти. Да разговаряме с хората, които никога вече няма да влязат в тях. Да изследваме туй чудно явление. Обещавам да не правя червени лекета по тапетите и по пода ако са скъпи.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Обещавам да не правя червени лекета по тапетите и по пода ако са скъпи.
                    Червени от какво бе?Ти кога мина на вино ,уж само бира пиеше?
                    А за посрещане на изгрева,виж това е идея
                    B+

Коментар

Е сега ще накарам жена ми да изчете и двете теми. Белким разбере що я карам да вади ключа, се си мисли, че майка и ще я хване , да пуши. Примерно /жена ми не пуши/.
                      Стефане ние лекета не прЙме. Обслужваме колтурно!

Коментар

Ей кви мъже сте бре! Сто лева нацяло да оставите пред вратата - няма кой да ги пипне! Незнам защо!

Коментар

Е тъй де, нали затова обещавам. Никви локви, лекета и простотии.
                          Хе, че то и с бира стават червени лекета ако вземеш да праиш глупости. Ма нали ще правим Културна група за посрещане на изгреви ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X